Matkalla-toiminta

Hei sinä 16-29-vuotias nuori tai nuori aikuinen, joka jonotat mielenterveyspalveluihin!

Onko jono mielenterveyspalveluihin liian pitkä? Kaipaatko tukea arkeen ja jonotukseen?

Matkalla-toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarjoaa toiveidesi ja tarpeidesi mukaista arkea tukevaa toimintaa.  Omalla valmentajallasi on aikaa tutustua sinuun ja käydä keskusteluja kanssasi kaikessa rauhassa sinulle tärkeistä asioista ja mieltäsi pohdituttavista aiheista. Valmentaja tukee sinua arjen asioiden hoitamisessa esim. hakemusten täytämisessä ja asioitikäynneissä sekä auttaa löytämään apua arjen haasteisiin. Voit osallistua myös ryhmätoimintaan. Osallistuminen on sinulle ilmaista.

Valmentajat ja vertaisohjaaja ovat tukena matkallasi mielenterveyspalveluihin! Tavoitteena on, että arjen asioita järjestyisi jo ennen hoidon alkamista. Matkalla ei ole terapiaa tai lääketieteellistä hoitoa.

Ota yhteyttä valmentajiin viestillä tai puhelimella tai täytä lomake!

Kunkun Matkalla Olkkari 

Mukavaa oleilua, seuraa, vertaistukea ja lämmintä juotavaa Tampereen keskustassa. Olkkarissa voit vain oleilla tai osallistua lautapeleihin ja muihin puuhiin. Silloin tällöin myös vaihtuvia mielen hyvinvointiin liittyviä teemoja.

Olkkari sijaitsee Vamoksella, osoitteessa Kuninkaankatu 21, 3. kerros (soita ovikelloa)

Olkkarissa tapahtuu:

Keskiviikkoisin klo 13-16

Tule sellaisena kuin olet!  Voit tulla mukaan silloin kuin haluat tai laittaa etukäteen viestiä vertaisohjaajalle ja vaikkapa sopia, että tulette yhtä matkaa. Olkkariin voit osallistua, vaikka et olisi mukana muussa Matkalla toiminnassa.

Kurkkaa lisää tunnelmista ja suunnitelmista somesta

Valmentajat

Sirkku Rämö
041 731 9787
sirkku.ramo@tamperemissio.fi

Maija-Kaisa Palo
050 308 4189
maija-kaisa.palo@hdl.fi

Vertaisohjaaja

Sara
040 477 5899              

Matkalla-toiminta on syntynyt Linja 20 -hankkeessa havaitusta tarpeesta tarjota tukea mielenterveyspalveluihin jonottaville nuorille. Työ on suunnattu ensisijaisesti työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta.

Tavoitteenamme on tukea nuorta arjen askelissa, vahvistaa nuoren voimavaroja ja toimijuutta sekä löytää nuoren yksilöllisiä vahvuuksia. Tarkoituksenamme on myös tukea nuorta mielenterveyspalvelun aloittamisessa ja siihen sitoutumisessa rinnalla kulkien. 

Toimintaa toteuttavat TampereMissio ja Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö. Toiminnalle on myönnetty Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustus vuonna 2023. Valmentajat toimivat yhteistyöverkostoissa Tampereen kaupungin ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Työmme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. 

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: