Tukea, toimintaa ja yhteisöjä senioreille ja ikäihmisille

Ikäihmisten auttava puhelin Aamukorva

Aamukorva tarjoaa ystävällisen kuulijan ja keskustelukumppanin aamun varhaisina tunteina. Päivystämme joka aamu klo 6–9.

Lue lisää

Likellä -kerhotoiminta

Yhdessä asukkaiden kanssa avatut yhteisölliset ja toiminnalliset kerhot mahdollistavat ikäihmisten osallisuuden ja vaikuttamisen lähellä kotia.

Lue lisää

Kyttälän lähitori

Lähitorilta saat maksutonta ohjausta ja neuvontaa kaikenlaisissa arkeasi askarruttavissa kysymyksissä – ikään katsomatta! Voit myös osallistua sinua kiinnostaviin ryhmiin tai tapahtumiin.

Lue lisää

Peurankallion lähitori

Lähitorilta löydät mielekästä tekemistä ja sisältöä elämääsi! Lähitorin monipuoliset tapahtumat ja ryhmät ovat kaikenikäisille. Saat kasvokkain apua arjen asioissa.

Lue lisää

Senioripysäkin ammattiapu 60+

Yksilö- ja parisuhdekeskustelut sekä ryhmätoiminta on helpottanut useiden seniorien elämää. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Senioripysäkiltä oma tukihenkilö 60+

Kaipaatko elämääsi luotettavaa ihmistä seuraksesi? Voitte tehdä yhdessä erilaisia asioita toiveidenne mukaan saaden iloa ja piristystä elämään.

Lue lisää

Hoivapalvelut

Palveluidemme tavoitteena on tarjota hyvä vanhuus ikääntyville. Palveluita on sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville että kotona asuville ikäihmisille kolmessa palveluyksikössä: Koskikodissa, Petäjäkodissa ja Peurankalliossa. Palveluihin ohjaudutaan Pirkanmaan hyvinvointialueen kautta.

Hoivapalvelut

Vuokra-asunnot

Yhdistyksellä on useita suunnattuja vuokra-asuntoja eri puolilla keskustaa ja Hervannassa. Asuntojemme vaihtuvuus on pientä. Asuntoihin tulee tehdä asuntohakemus, joka on voimassa kuusi kuukautta. Hakijan tulee uudistaa hakemus tarvittaessa.

Asuntohakemus (PDF) >>

Asuntohakemus ei koske asuntoja Peurankalliolla.
Peurankalliolle ei tällä hetkellä oteta uusia asuntohakemuksia.

Lisätietoja
Tanja Mäkinen

Reskontranhoitaja ja asuntoasiat
tanja.makinen@tamperemissio.fi