Hoivapalvelut ikäihmisille

Kun kotona asuminen itsenäisesti ei enää onnistu, saat apua hoivastamme. Ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökuntamme auttaa ja tukee sinua. Saat yksilöllisesti apua juuri siihen, mihin sitä tarvitset.

Kodeissamme on lämmin tunnelma ja aktiivinen, yhteisöllinen arki. Järjestämme säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja henkilökuntamme ja vapaaehtoisten voimin. Yhteisiä arvojamme ovat lähimmäisyys, yhdenvertaisuus ja vastuullisuus.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä kuinka voisimme Sinua auttaa.

Peurankallio

Viehättävällä Pyynikki-Amuri alueella sijaitseva Peurankallio tarjoaa kokonaisvaltaista ja arvostavaa kotihoitoa – sekä yhteisöllisen miljöön.

Lue lisää

Koskikoti

Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Koskikoti tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille.

Lue lisää

Petäjäkoti

Luonnonkauniilla Härmälän alueella sijaitseva lämminhenkinen Petäjäkoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaisia hoitojaksoja.

Lue lisää

TunteVa® muistisairaan hyvinvoinnin tukena

Empatian ja myötäelämisen avulla rakennetaan muistisairaan luottamusta. TunteVa®-menetelmä tukee muistisairaan ihmisen omanarvontuntoa ja identiteettiä. Kaikki työntekijämme kouluttautuvat TunteVa®-menetelmän osaajiksi.

Olemme koonneet yhteen TunteVa®-oppaita ja -teoksia. Suosittelemme niita kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin muistisairauksia.

Tunteva-materiaalipankki

Tukea, toimintaa ja yhteisöjä senioreille ja ikäihmisille

Täältä löydät senioreille ja ikäihmisille suunnatun avoimen ja maksuttoman toimintamme. Tule mukaan!

Tukea senioreille ja ikäihmisille

Uusi ura TampereMissiossa?

Meillä työskentelee lähes 250 ammattilaista ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden, nuorten ja yhteisöjen hyväksi.

Tulisitko meille työkaveriksi?

Katso avoimet työpaikat