Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka

Iltalinjalla on mahdollisuus pelailla biljardia ja lautapelejä, askarrella, harjoitella ruoanlaittoa, laulaa karaokea tai lähteä mukaan kokeilemaan uusia harrastuksia yhdessä. Osallistumme yhdessä lähiympäristön kulttuuritarjontaan, tapahtumiin ja erilaisiin liikuntalajeihin.

Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen toimitila. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 17–19:30. Tarjoamme mahdollisuuden tavata ihmisiä, saada neuvontaa ja ohjausta, harrastaa ja osallistua. ”Iltiksellä” on 16 tietokonetta kävijöiden vapaassa käytössä.

Me Itse ry:n paikallinen ryhmä Tampereen Hämpit kokoontuvat Iltalinjalla kerran kuukaudessa.

                   Osoite: Hämeenpuisto 12, 33210 Tampere

Iltalinjan Facebook Iltalinjan Instagram

Ryhmät

Villiklubi

Villiklubi kerran kuussa torstaisin Bar Ihkussa kello 17.00-20.00, tule messiin! Tampereen Villiklubilla meinaannääs pääset:

TAPAAMAAN YSTÄVIÄ – niin vanhoja kuin uusiakin!
LAULAMAAN KARAOKEA – laaja valikoima tuttuja lauluja ja kannustava yleisö!

Jos haluat lähteä Iltalinjan ohjaajien kanssa yhtä matkaa Bar Ihkuun, lähdemme kävellen Iltalinjalta kohti Bar Ihkua kello 16.45. Iltalinja on siis Villiklubi-päivänä suljettu!

 

Seuraavat Villiklubit:

  • Toukokuussa to 23.5. klo 17-20
  • Kesäkuussa to 13.6. klo 17-20

Hävikkikokkailu

Iltalinjalla kokkaillaan hävikkiaineksista lähes joka viikko. Harjoittelemme erilaisten raaka-aineiden käyttöä, suosimme terveellisiä ruokia ja jälkiruokia, tutustumme uusiin makuihin ja keskustelemme ruoasta tärkeänä osana elämää. Ole yhteydessä Iltalinjan ohjaajiin, jos haluat mukaan opettelemaan maukkaiden sapuskoiden loihtimista. Tervetuloa uudet ja vanhat kokkailijat!

Terveellinen Maanantai

Iltalinjalla aloitetaan viikot terveys edellä! Liittykää seuraamme ja mietitään yhdessä ruokaa ja hyvinvointia. Välillä teemme terveellisiä ja helppoja välipaloja, katsomme ruoka- ja terveysaiheisia ohjelmia, keskustelemme unen merkityksestä, kokeilemme erilaisia urheilulajeja, käymme yhdessä kaupassa ja suunnittelemme Kokkikuutosille maukkaita ja monipuolisia ruokia, joita haluaisitte valmistaa myös kotonanne! Teidänkin ideoita otamme ilolla vastaan!

Meidän Tiistai

Meidän tiistain ideana on, että kävijät voivat itse järjestää toimintaa haluamansa teeman ympärille Iltalinjalla. Meidän tiistai pidetään kerran kuukaudessa. Jos haluat pitää oman illan, ota rohkeasti yhteyttä Iltalinjan ohjaajiin niin sovitaan sopiva tiistai! Ohjaajat auttavat teeman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Bilisryhmä

Iltalinjan ja Voimavirran bilisryhmä kokoontuu Kaupin Keilahallilla joka toinen maanantai klo 18-19:30!

Käymme kaksi kertaa kuussa pelaamassa oikeilla pöydillä biljardia. Tavoitteena on rento kehittyminen biljardin pelaajana ja biljardikisoihin harjoittelu.

Etälinjan live stream -lähetykset

Etälinjan live stream -lähetys tulee 2–5 päivänä viikossa noin klo 16. Lähetykset pidetään Iltalinjan Facebook-sivulla, josta löydät myös vanhat live-lähetykset. Tarkemmat ajankohdat löydät päivittäin Iltalinjan Facebook- ja Instagram-sivuilta.

Iltalinjalla tapahtuu

Tästä löydät Iltalinjan yleisen viikko-ohjelman esittelyn, ajankohtaiset ryhmien tapaamiset sekä tulevat retket!

Ota yhteyttä!

Hämeenpuisto 12, 33210 Tampere

Liity Iltalinjan uutiskirjeen tilaajaksi!

Iltalinjan uutiskirje

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.