Vastuuna yhteinen hyvä - Ystäväyrityksenä autat lähellä

Oletko pohtinut miten teidän yrityksenne voisi tehdä hyväntekeväisyyttä tai toteuttaa sosiaalista vastuullisuutta? Yhteistyötapoja on monenlaisia. Yhteistyö voi muodostua tekemästänne tuote-, raha- tai palvelulahjoituksesta tai esimerkiksi työntekijöiden tekemästä vapaaehtoistoiminnasta. Voimme myös kohdentaa lahjoituksen toiveenne mukaan haluamallenne kohderyhmälle tai toiminnalle.

Tavataan, ideoidaan ja toteutetaan yrityksellenne sopiva tapa auttaa ja vaikuttaa lähialueen hyvinvointiin yhdessä meidän kanssamme. Kanssamme yhteistyötä tekevän yrityksen on mahdollista liittyä mukaan Ystäväyritys-verkostoon.

TampereMissio on yleishyödyllinen sosiaalialan järjestö, joka tekee työtä lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyväksi Tampereella ja sen lähialueilla. TampereMissio haluaa poistaa yksinäisyyden Tampereelta, vahvistaa yhteisöjä ja lisätä kaupunkilaisten arkeen iloa, läsnäoloa ja kohtaamisia.

Tule mukaan Ystäväyritys-verkostoomme!

Ota yhteyttä!

anuliisa

Anuliisa Holappa

Yritysyhteistyö, Varainhankinnan asiantuntija
anuliisa.holappa@tamperemissio.fi

Esimerkkejä yritysyhteistyöstä

Yrityksenne voi tehdä rahalahjoituksen haluamallanne summalla. Mikäli koette, että jokin kohderyhmä on erityisesti sydäntä lähellä, voitte kohdentaa lahjoituksen haluamallanne tavalla.

Tänä jouluna voitte tukea erityisesti tamperelaisten nuorten hyvinvointia ja mielenterveyttä. Joulukeräyksemme tuotto ohjataan Matkalla-toimintaan, mikä auttaa nuoria selviytymään mielenterveyden haasteissa.

Lahjoita nyt

Voitte tehdä lahjoituksen myös Mobilepay-sovelluksen avulla. MobilePay-lahjoitukset numeroon 16023. Pyydettäessä voimme lähettää laskun viitenumeroineen. Pirauta tai laita viestiä – mietitään yhdessä sopiva lahjoitus ja yhteistyötapa!

Ilta nuorten hyvinvoinnille

Järjestämme hyväntekeväisyysillan keskiviikkona 15. marraskuuta kello 19:00. Hankkimalla liput tunnelmalliseen iltaan G Livelabissa, tuet samalla nuorten hyvinvointia.

Lue lisää

”Halusimme osaltamme olla tukemassa hienoa ja perinteistä, paikallista hyväntekeväisyys ­ kampanjaa.”

– Jussi Koskinen, toimitusjohtaja, Sukkamestarit

Ylöjärveläinen Sukkamestarit lahjoitti 1500 sukkaparia ikäihmisten Sukkia suurella sydämellä -keräykseen.