Vastuuna yhteinen hyvä - Ystäväyrityksenä autat lähellä

Oletko pohtinut, miten yrityksenne voisi tehdä hyväntekeväisyyttä tai toteuttaa sosiaalista vastuullisuutta? Yhteistyötapoja on monenlaisia. Yrityslahjoitus voi muodostua tekemästänne tuote-, raha- tai palvelulahjoituksesta tai esimerkiksi työntekijöiden tekemästä vapaaehtoistoiminnasta. Voimme myös kohdentaa lahjoituksen toiveenne mukaan haluamallenne kohderyhmälle tai toiminnalle.

Tavataan, ideoidaan ja toteutetaan yrityksellenne sopiva tapa auttaa ja vaikuttaa lähialueen hyvinvointiin yhdessä meidän kanssamme. Kanssamme yhteistyötä tekevän yrityksen on mahdollista liittyä mukaan Ystäväyritys-verkostoon.

TampereMissio on yleishyödyllinen sosiaalialan järjestö, joka tekee työtä lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyväksi Tampereella ja sen lähialueilla. TampereMissio haluaa poistaa yksinäisyyden Tampereelta, vahvistaa yhteisöjä ja lisätä kaupunkilaisten arkeen iloa, läsnäoloa ja kohtaamisia.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme myötäelävää kaupunkia!

Ota yhteyttä!

anuliisa

Anuliisa Holappa

Yritysyhteistyö, Varainhankinnan asiantuntija
anuliisa.holappa@tamperemissio.fi

Esimerkkejä yritysyhteistyöstä

Ilon ja avun tuottaminen muille lisää tutkitusti myös omaa hyvinvointia. Työntekijöiden työajalla toteuttama vapaaehtoistoiminta onkin hyvä tapa kantaa vastuuta paikallisesta hyvinvoinnista ja toteuttaa yrityksen sosiaalista vastuullisuutta. Yritysvapaaehtoisuus toteutetaan n. 3h kestävänä kokonaisuutena ikäihmisten parissa ulkoiluseurana, pelaillen, seurustellen tai vaikkapa lauleskellen.

Järjestämme myös kokonaisia työhyvinvointipäiviä, jotka koostuvat päivästä vapaaehtoisena ikäihmisten tai kehitysvammaisten ihmisten parissa. Tyhy-päivä voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Meiltä löytyvät myös tarvittavat tilat sekä asiantuntijuutta esimerkiksi yhteisövalmennus-teemalla.

Case-esimerkit

Voit tukea työtämme monin eri tavoin. Tässä esimerkkejä toteutuneista yhteistöistä.

Sukkamestarit

Sukkamestareiden yritysvapaaehtoiset ilahduttivat kaksi kertaa vuoden aikana Koskikodin asukkaita ulkoilemalla yhdessä.

Siipiweikot

Royalty-yhteistyönä toteutetun hyväntekeväisyyskampanjan aikana ostettiin 341 annosta ja lahjoitettiin 1705€ nuorten mielenterveystyöhömme.

Mokkamestarit

Mokkamestareiden kahvilahjoituksilla Likellä-kerholaiset ovat nauttineet monet maistuvat kahvikupposet viikoittaisissa kerhokokoontumisissa.

  • toteutat sosiaalista vastuuta yrityksenä
  • vaikutat paikallisten ihmisten hyvinvointiin
  • mahdollistat toiminnan tekemisen
  • varmistut annetun avun todellisesta vaikutuksesta
  • vahvistat omaa imagoa työnantajana ja asiakkaiden keskuudessa
Saat
  • kutsun Kiitos-aamiaiselle yhdessä muiden Ystäväyritysten kanssa. Kiitos-aamiaisella verkostoidut muiden paikallisten yritysten kanssa ajankohtaisen aiheen parissa
  • näkyvyyttä TampereMission nettisivuilla
  • Ystäväyritys-bannerin, jonka avulla kerrot sosiaalisen vastuun kantamisesta ja yhteistyöstä kanssamme

”Halusimme osaltamme olla tukemassa hienoa ja perinteistä, paikallista hyväntekeväisyys ­ kampanjaa.”

– Jussi Koskinen, toimitusjohtaja, Sukkamestarit

Ylöjärveläinen Sukkamestarit on osallistunut kahtena jouluna ikäihmisten Sukkia suurella sydämellä -keräykseen lahjoittamalla yhteensä 2500 sukkaparia.