Löydä oma tapasi auttaa

Jokaisella on kykyjä ja taitoja, joita voi käyttää paitsi omaksi iloksi myös hyödyksi muille. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Voit olla nuoren, aikuisen tai vanhuksen tukena ja ilona itsellesi sopivalla tavalla ja silloin kun se sinulle sopii.

Yhteisövalmennuksessa saa uusia ystäviä ja pääset ideoimaan uutta toimintaa. Tai jos haluatte vaikkapa työporukalla tehdä jotain hyvää yhdessä, voitte toteuttaa sen meidän avullamme.

Vapaaehtoisille tarjoamme vakuutuksen, koulutusta, työnohjausta ja erilaisia yhteisiä virkistystapahtumia. Opiskelijat voivat saada vapaaehtoistoiminnasta myös opintopisteitä.

Ilahdumme aina uudesta vapaaehtoisesta joukossamme - tule rohkeasti mukaan!

Tukihenkilötoiminta

Tukihenkilönä olet luotettavana aikuisena tukea tarvitsevalle nuorelle, seuraa kaipaavalle ikäihmiselle tai lapsiperheen äidille.

 

 

LUE LISÄÄ

Kertaluontoinen vapaaehtoistoiminta

Kertaluontoisena vapaaehtoisena tarjoat apuasi erilaisissa tapahtumissa, talkoissa tai eri ikäisille arjen pulmatilanteissa omien kiinnostusten ja osaamisten mukaisesti.

 

LUE LISÄÄ

Aamukorva-päivystäjä

Aamukorva-päivystäjä on ikäihmisen ystävällinen kuuntelija ja keskustelukumppani aamujen varhaisina tunteina.

 

 

 

LUE LISÄÄ

Ryhmätoiminta

TampereMission vapaaehtoiset ohjaavat, useimmin pareittain, eri ikäisille suunnattuja toiminnallisia ryhmiä. Niissä esimerkiksi lauletaan, kuntoillaan, tehdään puutöitä, keskustellaan tai leivotaan.

 

LUE LISÄÄ

Yhteisövalmennukset

Yhteisövalmennuksessa uusi tai olemassa oleva ryhmä luo yhteisen tekemisen avulla uutta auttamistoimintaa tai tapahtumia – osallistujien omien kokemuksien, kiinnostusten ja kykyjen pohjalta.

 

LUE LISÄÄ

Oma idea vapaaehtoistoimintaan

Onko sinulla oma idea ihmisten auttamiseksi ja yksinäisyyden vähentämiseksi? Tule toteuttamaan se, sinä tai ryhmäsi, meidän kauttamme. Autamme toiminnan alkuun ja tuemme sen kasvua.

 

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa eri auttamismahdollisuuksistamme, tapahtumistamme ja muusta toiminnastamme.

Jaa tämä sivu: