Ohjaajaksi tai ryhmänvetäjäksi

Vapaaehtoiset ohjaavat useimmin pareittain eri ikäisille suunnattuja toiminnallisia ryhmiä. Niissä esimerkiksi lauletaan, kuntoillaan, keskustellaan tai leivotaan.

Likellä-kerhon vapaaehtoiseksi

Eri puolilla kaupunkia on avattu korttelikerhoja yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Ne mahdollistavat ikääntyneille asukkaille osallisuuden ja vaikuttamisen lähellä kotia. Korttelikerhojen vapaaehtoisena voit toimia monipuolisesti yhteisön hyväksi. Tarjolla on pieniä avustavia tehtäviä tai kerhojen vetämistä, soita ja kysy lisää!

Ohjaajaksi Peurakallion lähitorille

Peurankallion lähitorilla on runsaasti pääosin ikäihmisille suunnattua ryhmätoimintaa, joista osa toteutuu vapaaehtoisvoimin.
Vapaaehtoisia ohjaajia kaivataan esimerkiksi liikuntaryhmiin, kuntosaliharjoitteluun, sekä keskustelu- ja luovan toiminnan ryhmiin tai vain aulaemännäksi tai -isännäksi.

Ohjaajaksi Kyttälän lähitorille

Kyttälän Lähitorilla on runsaasti pääosin ikäihmisille suunnattua ryhmätoimintaa, joista osa toteutuu vapaaehtoisvoimin.
Vapaaehtoisia ohjaajia kaivataan esimerkiksi liikuntaryhmiin, kuntosaliharjoitteluun, sekä keskustelu- ja luovan toiminnan ryhmiin tai vain aulaemännäksi tai -isännäksi.

Apuohjaajaksi tai ryhmänvetäjäksi Rongankodille

Rongankodin monipuolisten palveluiden piirissä on noin 250 eri ikäistä ja erilaista kehitysvammaista ihmistä. Vapaaehtoistoiminnan merkitys on aina ollut suuri sekä yksittäisten asiakkaiden että koko yhteisön elämässä.

Ryhmän vetäminen tai apuohjaajana toimiminen tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Virikkeiden tuominen varsinkin ikääntyneempien asukkaiden omaan asumisyksikköön on kullanarvoinen lisä heidän elämänlaatuunsa.

 

Soita ja kysy lisää

Pirjo Saloranta

Tule mukaan!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Valitse Tehtävä-kentästä Sinulle mieluisin vaihtoehto, täytä muut tiedot ja paina Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi -nappia.

Voit myös lähettää lomakkeen kautta meille yhteydenottopyynnön, jos haluat keskustella erilaisista mahdollisuuksista auttaa.

Otamme Sinuun yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*