Tapahtumat ja talkoot

Voit olla mukana auttamassa erilaisissa tapahtumissa, talkoissa tai kampanjoissa omien kiinnostusten ja osaamisen mukaisesti. Näissä tehtävissä voit osallistua helpommin myös kertaluontoisesti tai silloin, kun sopivia tehtäviä ilmenee.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, kerro osaamisestasi ja mietimme yhdessä sinulle sopivan tavan auttaa!

Talkoot

Vähäsillan leirikeskuksemme tarjoaa keväästä syksyyn erilaisia talkootehtäviä puiden pilkkomisesta pieniin kiinteistön huollon tehtäviin. Myös muita avustustehtäviä nousee aika ajoin esiin, jolloin tarvitaan auttavia käsiä. Ota yhteyttä ja tule mukaan jelppirinkiin!

Tapahtumat

Haluatko auttaa erilaisissa tapahtumissa? Järjestämme vuoden aikana useita tempauksia sekä olemme mukana messuilla ja muissa tapahtumissa. Voit tulla mukaan suunnittelemaan tai tapahtuma-aikaan avustajaksi. Ota yhteyttä ja liity postituslistallemme, tämä on helppo ja monipuolinen tapa auttaa!

Ulkoiluun ja seuraksi

Voit tulla tutustumaan ja kokeilemaan vapaaehtoisuutta ryhmäkoteihimme Petäjäkotiin, Koskikotiin tai Peurankalliolle. Asukkaiden kanssa voi lukea lehtiä, askarrella tai vaikka ulkoilla – pienikin teko saa aikaan suuren ilon. Voit tulla kertaluontoisesti tai käydä säännöllisesti tapaamassa yhtä tai montaa asukasta. Tästä saa takuulla hyvän mielen!

Nuorten ryhmä

Hei 18-29-vuotias nuori! Kiinnostaisiko sinua kokeilla porukassa vapaaehtoistoimintaa? Tule mukaan nuorten ryhmään, jossa vierailemme ryhmäkodeissamme, Likellä-kerhoissa tai lähitoreilla. Voit tulla mukaan niille kerroille, jotka sinulle sopivat. Pääset myös ideoimaan tekemistä ja tapaamaan muita vapaaehtoisia. Tämä on hyvä tapa tutustua vapaaehtoistehtäviin ja järjestömaailmaan!

Auttaa voi monella tavalla: kiitoksena kaikki saavat hyvän mielen!

Miia Mustalahti

Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
miia.mustalahti@tamperemissio.fi

Matti Helin

Järjestöjohtaja
matti.helin@tamperemissio.fi

Emma Sireeni

Nuorten vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
emma.sireeni@tamperemissio.fi

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi

Valitse Tehtävä-kentästä Sinulle mieluisin vaihtoehto, täytä muut tiedot ja paina Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi -nappia.

Voit myös lähettää lomakkeen kautta meille yhteydenottopyynnön, jos haluat keskustella erilaisista mahdollisuuksista auttaa tai haluat tietää esimerkiksi sinulle lähimmän yhteisön.

Otamme Sinuun yhteyttä!

Vapaaehtoistyö

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*