Tapahtumat ja talkoot

Voit olla mukana auttamassa erilaisissa tapahtumissa, talkoissa tai kampanjoissa omien kiinnostusten ja osaamisen mukaisesti. Näissä tehtävissä voit osallistua helpommin myös kertaluontoisesti tai silloin, kun sopivia tehtäviä ilmenee.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, kerro osaamisestasi ja mietimme yhdessä sinulle sopivan tavan auttaa!

Talkoot

Vähäsillan leirikeskuksemme tarjoaa keväästä syksyyn erilaisia talkootehtäviä puiden pilkkomisesta pieniin kiinteistön huollon tehtäviin. Myös muita avustustehtäviä nousee aika ajoin esiin, jolloin tarvitaan auttavia käsiä. Ota yhteyttä ja tule mukaan jelppirinkiin!

Tapahtumat

Haluatko auttaa erilaisissa tapahtumissa? Järjestämme vuoden aikana useita tempauksia sekä olemme mukana messuilla ja muissa tapahtumissa. Voit tulla mukaan suunnittelemaan tai tapahtuma-aikaan avustajaksi.

Ulkoiluun ja seuraksi

Nuori! Kiinnostaisiko sinua kokeilla porukassa vapaaehtoistoimintaa? Tule ideoimaan kanssamme kertaluontoisia tapahtumia, jossa voimme vierailla ryhmäkodeissamme, Likellä-kerhoissa tai lähitoreilla. Näin pääset kokeilemaan, olisiko sinusta pitkäaikaiseksi kaveriksi. Osallistu perehdytyskoulutukseemme ja tule kokeilemaan!

Auttaa voi monella tavalla: kiitoksena kaikki saavat hyvän mielen!

Miia Mustalahti

Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
miia.mustalahti@tamperemissio.fi

Matti Helin

Järjestöjohtaja
matti.helin@tamperemissio.fi

Emma Sireeni

Nuorten vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
emma.sireeni@tamperemissio.fi

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Valitse Tehtävä-kentästä Sinulle mieluisin vaihtoehto, täytä muut tiedot ja paina Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi -nappia.

Voit myös lähettää lomakkeen kautta meille yhteydenottopyynnön, jos haluat keskustella erilaisista mahdollisuuksista auttaa.

Otamme Sinuun yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*