Tule ryhmänohjaajaksi

TampereMission vapaaehtoiset ohjaavat useimmin pareittain eri ikäisille suunnattuja toiminnallisia ryhmiä. Niissä esimerkiksi lauletaan, kuntoillaan, keskustellaan tai leivotaan.

Korttelikerhon ohjaajaksi ikäihmisille

Eri puolilla kaupunkia on avattu korttelikerhoja yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Ne mahdollistavat ikääntyneille asukkaille osallisuuden ja vaikuttamisen lähellä kotia. Korttelikerhojen vapaaehtoisena voit toimia monipuolisesti yhteisön hyväksi. 

Lisätietoja
Pirjo Saloranta
pirjo.saloranta@tamperemissio.fi

Kyttälän Lähitorin ja Peurankallion lähitorin vapaaehtoiseksi

TampereMission Kyttälän Lähitorin ja Peurankallion lähitorilla on runsaasti pääosin ikäihmisille suunnattua ryhmätoimintaa, joista osa toteutuu vapaaehtoisvoimin.
Vapaaehtoisia ohjaajia kaivataan esimerkiksi liikuntaryhmiin, kuntosaliharjoitteluun, sekä keskustelu- ja luovan toiminnan ryhmiin tai vain aulaemännäksi tai -isännäksi.

Esimerkkejä vapaaehtoisen polusta Kyttälän Lähitorille (PDF).

Lisätietoja (Kyttälän Lähitori)
Toni Saravirta
toni.saravirta@tamperemissio.fi

Lisätietoja (Peurankallion Lähitori)
Jenni Leijo
jenni.leijo@tamperemissio.fi

Rongankodin apuohjaajaksi tai ryhmän vetäjäksi

Rongankodin monipuolisten palveluiden piirissä on noin 250 eri ikäistä ja erilaista kehitysvammaista ihmistä. Vapaaehtoistoiminnan merkitys on aina ollut suuri sekä yksittäisten asiakkaiden että koko yhteisön elämässä.

Ryhmän vetäminen tai apuohjaajana toimiminen tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Virikkeiden tuominen varsinkin ikääntyneempien asukkaiden omaan asumisyksikköön on kullanarvoinen lisä heidän elämänlaatuunsa.

Rongankoti on tunnettu yhteisöllisyydestään, jota osaltaan pidetään yllä järjestämällä yhteisiä tapahtumia, retkiä ja matkoja. Näihin ovat myös vapaaehtoisemme tervetulleita joko auttamaan järjestelyissä, esiintymään tai asiakkaidemme ystävänä ja seuralaisena. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja
Terhi Metso-Louhivuori
terhi.metso-louhivuori@tamperemissio.fi

 

Ilmoittaudu mukaan

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: