Avoimet Likellä®-kerhot 60+

Likellä®-kerhot ovat alueen asukkaiden luomia kohtaamispaikkoja, joissa yhteinen tekeminen perustuu osallistujien omiin kiinnostuksiin, voimavaroihin ja kykyihin. Kerhot on suunnattu yli 60-vuotiaille ja ikäihmisten kanssa viihtyville. Kerhoja on esimerkiksi Kaukajärvellä, Annalassa, Peltolammilla, Multisillassa, Hervannassa, Pyynikillä, Tammelassa, Tesomalla ja Kyttälässä.

Lähellä kotia tapahtuvaan toimintaan on helppo osallistua ja kerhoissa luodut suhteet kantavat kerhojen ulkopuolelle: Pihapiireihin, kauppoihin ja kotiin kahvikupin ääreen. Kerho mahdollistaa yhteisön, jossa ikääntynyt saa olla oma itsensä iloineen ja suruineen, vahvuuksineen ja heikkouksineen.

Likellä®-kerhot ovat vertaisesti johdettuja. Niissä osallistujat käyttävät osaamistaan omaksi iloksi ja hyödyksi muille naapurustossa. Oman talonyhtiösi Likellä-kerhon vapaaehtoiseksi pääsee myös helposti, eikä se vaadi sinulta paljoa – pääset itsekin osallistumaan kerhotoimintaan! Vertaisvapaaehtoisuus mahdollistaa Likellä-kerhojen syntymisen ja toiminnan.

Löydät oman asuinalueesi lähimmät kerhot alla olevasta listauksesta tai tulostettavasta esitteestä. Lisätietoa kerhojen tarkemmista sijainneita ja sisällöistä saa Pirjolta, mutta mukaan voi tulla myös tulemalla suoraan paikan päälle.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä!
Pirjo Saloranta

Ajankohtaista

Uusi Likellä-kerho käynnistyy!

Vehmaisissa alkaa uusi kerho! Keskiviikkoisin alkaen 6.3.2024 klo 13–15.

Kerho kokoontuu Esperi Palvelukeskus Kielon viihtyisissä tiloissa osoitteessa Seimenkatu 1 33730 Tampere, sisäänkäynti pääovesta.

 

Peltolammilla kaivataan lisää kerholaisia! Tule ideoimaan tekemistä yhdessä.

Säästäjänkuja 4 kerhohuone, maanantaisin klo 10.30-12.30.

 

Tervetuloa kerholaiseksi tai vapaaehtoiseksi!

Peltolammille, Annalaan ja Ikurin Virontörmänkadulle kaivataan uusia vapaaehtoisia. Vapaaehtoiset voivat itsekin osallistua kerhotoimintaan, mutta ottavat vastuuta kerhojen toimimisesta, kahvituksesta ja kävijöiden kirjaamisesta. Kerhojen sisällöstä päätetään kuitenkin koko porukalla!

Lisätietoja: Pirjo Saloranta

Likellä-koordinaattori p. 040-655 5511 pirjo.saloranta@tamperemissio.fi

 

 

Likellä-kerhot kokoontuvat

Ota yhteyttä

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja palaamme sinulle pian. Voit kirjoittaa viestikenttään, minkä alueen kerhot sinua kiinnostaisivat tai jos haluaisit kokeilla vapaaehtoisuutta Likellä-kerhoissa. Ihana kuulla sinusta!

Likellä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Pirjo Saloranta

Kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta?

Jokaisella on kykyjä ja taitoja, joita voi käyttää omaksi iloksi ja myös hyödyksi muille.

Tule rohkeasti mukaan!

Tueksi ja seuraksi arkeen Ohjaajaksi tai ryhmänvetäjäksi Tapahtumiin & talkoisiin