Peurankallion lähitori

Peurankallion Lähitori on avoinna kaikenikäisille. Meillä asiakasta ja perhettä kuunnellaan ja voit keskustella toiveistasi ja arjen asioistasi. Yhdessä etsitään ratkaisuja hyvinvointisi parhaaksi.

Meillä saat

  • osallistua ryhmiin ja tapahtumiin tai ideoida uutta
  • toimia vapaaehtoisena
  • sisältöä elämään ja voimaa arkeen

Maksuton palveluohjaus ja neuvonta 

Palveluohjaaja auttaa ja tukee, kun tarvitset tietoa yksityisistä ja julkisista palveluista sekä laatu- ja hintatietojen vertailua. Saat myös apua hakemusten täytössä, esimerkiksi etuisuus, kuntoutus ja asumisen asioissa. Palveluohjaajaan voit olla yhteydessä missä tahansa sinua askarruttavissa asioissa.

Fysioterapeutin puoleen voit kääntyä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa. Apua saat kuntosaliharjoittelun aloittamisessa tai muun sopivan liikuntamuodon löytämisessä. Fysioterapeutti tukee myös apuvälineiden tarpeiden arvioinnissa ja ohjauksessa.

Sairaanhoitajan kanssa voit keskustella terveyteen ja sairastamiseen liittyvissä asioissa. Saat apua esimerkiksi korvien tarkastuksessa, tikkien poistossa, injektioiden pistämisessä sekä verenpaineen- ja verensokerin mittauksessa ja seurannassa. Halutessasi sairaanhoitaja voi tehdä muistitestin. Itsehoitopisteellä (ITE-piste) voit itse mitata verenpaineesi ja tutustua hyvinvointiin liittyviin esitteisiin.

Lisätietoja:

Palveluohjaaja
Jenni Leijo
040 749 9694

Fysioterapeutti
Satu Leinonen
040 635 9420

Sairaanhoitaja
Marjo Uusi-Kakkuri
040 6700 115

VIIKKO-OHJELMA (PDF) »

KUNTOSALIVUOROT (PDF) »

VIIKON NOSTO (PDF) »

Ota yhteyttä tai anna vinkkejä toimintaamme

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: