Operaatio Joulukassi on toiminut Tampereella yhdeksän vuotta TampereMission toimesta. Sadat yritykset ja yksityishenkilöt ovat halunneet tuottaa hyvää joulumieltä ja saada antamisen iloa näiden vuosien aikana.

Anna Joulukassin lämmittää!

 

Tänä jouluna pyydämme Sinulta pehmeää pakettia. Toteutamme yhdessä Tullintorin kauppakeskuksen ja Taito-Pirkanmaa ry:n kanssa #SukkiaSuurellaSydämellä -kampanjan, jossa tavoitteena on kerätä tuhat villasukkaa tai lapasta vanhuksille ja pikkulapsille.

TampereMissio välittää sukat ja lapaset niitä tarvitseville vähävaraisille tamperelaisille vanhuksille ja pikkulapsiperheille ennen joulua. Aamulehden Moro raportoi kampanjan etenemisestä.

Voit osallistua keräykseen myös lahjoittamalla rahaa. Operaatio Joulukassin keräystuotto käytetään tänä jouluna villasukkien ja lapasten hankintaan vanhuksille ja pikkulapsille. 

 

Anna Joulukassin lämmittää Sinulle sopivalla summalla!

 

MobilePay
MobilePay lahjoitukset numeroon 16023

 

Tilisiirto
Voit tallentaa rahalahjoituksesi suoraan tilillemme:

Nordea              FI39 1146 3001 1139 40

TSOP                  FI35 5730 0820 4378 42

 

Säännöllinen lahjoitus tai lasku
Jos haluat, voimme lähettää Sinulle laskun haluamallesi summalle viitenumeroineen. Voit myös halutessasi ryhtyä säännölliseksi kuukausi- tai vuosilahjoittajaksi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

 

Keräyslupa: Keräyslupamme numero on RA/2019/1068.

Lahjoitustiedustelut

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen