Yhdessä arjesta parempaa

Tämän mission parissa ponnistelee yli 200-henkinen joukkueemme joka päivä. Välittäminen, tukeminen ja läsnäolo ovat työmme peruspilareita arjessa.

Olemme yhteiskunnallinen yritys ja ylpeä siitä. Haluamme kantaa vastuuta ja tuottaa hyvää. Yhteisiä arvojamme ovat lähimmäisyys, yhdenvertaisuus ja vastuullisuus.

Työntekijämme kouluttautuvat TunteVa®-menetelmän osaajiksi. TunteVa® on vuorovaikutusmenetelmä, joka tukee muistisairaan ihmisen omanarvontuntoa ja identiteettiä. Empatian, myötäelämisen avulla rakennetaan muistisairaan luottamusta.

Olet lämpimästi tervetullut meille, ethän epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä kuinka me voimme auttaa sinua.

Ikäihmisten palvelut

Palveluidemme tavoitteena on tarjota hyvä vanhuus ikääntyville. Palveluita on sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville että kotona asuville ikäihmisille kolmessa palveluyksikössä: Koskikodissa, Petäjäkodissa ja Peurankalliossa. 
 

 

Lue lisää

Kehitysvammaisten palvelut

Rongankoti tarjoaa monipuolisia palveluita aikuisille kehitysvammaisille. Rongankodissa jokainen ihminen kohdataan arvostavasti ja yksilöllisesti. Kodikkaissa yksiköissämme voi tuntea olonsa turvalliseksi.

 

Lue lisää

Ravintolat

Tervetuloa herkuttelemaan esteettömiin ravintoloihimme aamiaiselle, kahville ja lounaalle. Ravintoloistamme voit ostaa mukaan maukkaat annokset, herkulliset leivonnaiset tai tilata laadukkaat tarjoilut kokouksiin ja juhliin. Kysy myös kokous- ja juhlatiloja.

 

Lue lisää

Jaa tämä sivu: