1_linja20_musta.png       1.VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb_MV.png  1_EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.jpg

Linja 20
- tukea & toimintaa

Hei sinä 18–29-vuotias nuori aikuinen, joka et just tällä hetkellä ole töissä tai opiskele! 

Linja 20 tarjoaa tukea ja toimintaa kohti sinulle tärkeitä tavoitteita. 

Voit osallistua yksilövalmennukseen sekä toiminnallisiin, taitoja ja kiinnostuksia esille nostaviin ryhmiin, kohtaamispaikkoihin ja retkille. Osallistuminen on sinulle ilmaista.

Annalan kohtaamispaikka (24.4.2023 viimeinen kokoontuminen)

Kaipaatko arkeesi jotakin uutta? Haluatko ottaa uuden askeleen elämässäsi? Kaipaatko tekemistä vai haluatko vaan olla?

Sinun ei tarvitse olla yksin. Kohtaamispaikassa voit tulla käynnistelemään viikkoa turvallisessa porukassa just sillä fiiliksellä, mikä sulla on. Se on kaikkien yhteinen olohuone, jossa on rentoa yhdessäoloa ja kivaa tekemistä. Mukana on aina myös vertaisohjaaja, jonka kanssa voit halutessasi jakaa ajatuksiasi. 

Kohtaamispaikka sijaitsee Viri Annalassa, osoitteessa Takunvainionkatu 2 (saapumisohjeet Instan kohokohdissa)

Kohtaamispaikassa tapahtuu:

Maanantaisin klo 11-14 

Kurkkaa lisää tunnelmista ja suunnitelmista Linja 20 somekanavilta.  Voit tulla mukaan silloin kuin haluat tai laittaa etukäteen viestiä vertaisohjaajalle ja tulla yhtä matkaa. Oot tervetullut mukaan Annalaan, vaikka et olisikaan mukana muussa Linjan toiminnassa. 

Kunkun olkkari

Mukavaa oleilua, seuraa, vertaistukea ja lämmintä juotavaa Tampereen keskustassa. Olkkarissa voit vain oleilla tai osallistua lautapeleihin ja muihin puuhiin. Välillä myös vaihtuvia mielen hyvinvointiin liittyviä teemoja.

Olkkari sijaitsee Vamoksella, osoitteessa Kuninkaankatu 21, 3. kerros (soita ovikelloa)

Olkkarissa tapahtuu:

Keskiviikkoisin klo 13-16

Tule sellaisena kuin olet! Voit tulla mukaan silloin kuin haluat tai laittaa etukäteen viestiä vertaisohjaajalle ja vaikkapa sopia, että tulette yhtä matkaa. Oot tervetullut Olkkariin, vaikka et olisi mukana muussa Linjan toiminnassa.

Yksilövalmennus

Onko suunta hukassa tai asiat solmussa? Riittääkö rahat? Oletko yksinäinen? Huolettaako oma olo tai arjessa pärjääminen?

Yksilövalmennuksessa omalla valmentajallasi on aikaa tutustua sinuun ja käydä keskusteluja kanssasi kaikessa rauhassa. Saat tukea arkeen ja tulevaisuuden suunnitteluun. Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä pohtimaan, miten hyvinvointisi voisi parantua ja uskosi tulevaisuuteen vahvistua.

Mentortoiminta

Linja 20 -hankeessa on myös mentoriksi koulutettuja vapaaehtoisia nuoria aikuisia, jotka voivat toimia kaverina, jonka kanssa on helppo jutella ja tehdä asioita.  

Linja 20 somessa

Kehittämishanke

Linja 20 -hanke kehittää kehittää toimintatapoja 18-29-vuotiaiden työn ja opiskeluiden ulkopuolella olevien työ- ja toimintakyvyn vahvistamiseksi, rakentaa vaikuttavuutta, sekä edistää syrjäytymisvaarassa olevien nuorten asemaa nostamalla ilmiön julkiseen keskusteluun.

Lue tästä Juha Santalan arktikkeli: "Toipumisorientaatio lisää päihteitä käyttävien asiakkaiden kokonaisvaltaista kohtaamista ja osallisuutta."

 

Laita viestiä, soita tai täytä viereinen lomake! Odotamme yhteydenottoasi!

Valmentajat

Meeri Kokko
050 473 4909
meeri.kokko@hdl.fi

Katja Lehtinen
041 730 6421
katja.lehtinen@tamperemissio.fi

Ville Mäkelä
050 326 4250
ville.makela@hdl.fi

Vertaisohjaajat

Elia
044 770 0551

Sara
040 477 5899

Projektipäällikkö

Kati Malmi
041 730 6152
kati.malmi@tamperemissio.fi

Linja 20 -hankkeen tavoitteena on löytää palvelujärjestelmän ulkopuolella olevia 18-29-vuotiaita tamperelaisia nuoria ja kehittää toimintatapoja heidän työ- ja toimintakykynsä vahvistamiseksi. Hanke kehittää uusia työtapoja kohderyhmän löytämiseksi, voimavaraistaa nuoria yksilöllisesti ja pienryhmissä yhteisö- ja luovien menetelmien avulla, ennaltaehkäisee radikalisoitumista, kehittää mentorointimalleja, rakentaa vaikuttavuutta, sekä edistää syrjäytymisvaarassa olevien nuorten asemaa nostamalla ilmiön julkiseen keskusteluun.

Hankkeen toteuttavat vuosina 2020-2023 TampereMissio, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö ja Tampereen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Tampereen kaupungin ja paikallisten toimijoiden kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Tampereen kaupunki.

Syksyllä 2022 TampereMissio ja Vamos aloittivat yhteistyössä Matkalla-toiminnan, joka on suunnattu mielenterveyden palveluiden jonoissa oleville 16-29v nuorille tamperelaisille. Matkalla on yksilön tarpeista lähtevää vapaaehtoista toimintaa yksilö- ja ryhmävalmennuksen keinoin. 

Ota yhteyttä

Pakollinen

Jaa tämä sivu: