Avoin kansalaistalo avautuu monipuoliselle toiminnalle

Tervetuloa ideoimaan toimintaa tamperelaisten yhteiseen olohuoneeseen.

TampereMission omistama omakotitalo avataan kaupunkilaisten pienryhmä- ja harrastustoimintaan maksutta. Tilava ja viihtyisä omakotitalo sijaitsee Jokipohjantiellä Tampereen Nekalassa, aivan Koivistonkylän ja Vihiojanpuiston vieressä!

Toimintaa ideoidaan ja suunnitellaan TampereMission työntekijöiden ja kaupunkilaisten kanssa yhdessä. Järjestämme toimintaa kiinnostusten ja toiveiden mukaan. Kaikki ideat ovat tervetulleita!

Ajankohtaista:

12.03.2024
Infotilaisuus kansalaistalon toiminnasta järjestetään maanantaina 18.3. kello 17.30 osoitteessa Jokipohjantie 63. Infotilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan!

Olisiko sinulla toimintaidea kansalaistalolle? Osallistu Moron kyselyyn keskiviikkoon 20.3. kello 24 mennessä. Kyselylomake löytyy ao. lehtijutusta. Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi lähetämme sinulle ajankohtaisia uutisia talon toiminnasta ja talkoista.

02.04.2024
Olemme saaneet paljon kehitysideoita talolle ja kehitämme toimintaa niiden perusteella. Pintaremonttia on tehty vapaaehtoisten voimin ja talo on kalustusta vaille valmis käyttöön, joka valmistuu toukokuun aikana. Sen jälkeen tiedotamme tarkemmin tulevasta toiminnasta.

Haluaisitko alkaa vetämään kaikille avointa kerhotoimintaa Kansalaistalolla? Harrastatko jotain, mitä olisi helppo ohjata muillekin? Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet voivat laittaa viestiä Pirjolle tai Matille (yhteystiedot alla).

16.05.2024
Olemme saaneet talolla tehtyä pintaremonttia ja kalustettua huoneita käyttötarkoitusten mukaisesti. Talolla on nyt esimerkiksi tila askartelulle ja keskustelupiireille, lisäksi talolla on iso keittiö kokkailuun ja leipomiseen sekä jumppasali ja saunaosasto, joita voi käyttää. Kesällä talolla kokoontuu TampereMission omia ryhmiä, kuten Likellä-kerhoja, joihin voi myös tulla mukaan. Syksylle avaamme Kansalaistalon kalenterin, jolloin taloa voi varata säännölliseen ryhmätoimintaan syyskaudeksi. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin elokuussa.

Kansalaistalosta kirjoitettua:

Moro 12.3.2024: Valtava talo Tampereen Vihiojalla annetaan maksutta pienryhmien käyttöön – Video näyttää tilat

Moro 13.3.2024: Tamperemissio toimii eri tavalla kuin esimerkiksi kaupunki

Matti Helin

Järjestöjohtaja
matti.helin@tamperemissio.fi

Pirjo Saloranta