Persoonallisella otteella perinteikkäästi kehitysvammaisten puolestapuhujana 

Rongankoti on Tampereella laajasti tunnettu ja luotettava toimija, joka on suurimpana yksityisenä kehitysvammaisten palveluiden tuottajana järjestänyt monipuolisia palveluita kehitysvammaisille jo viidenkymmenen vuoden ajan. Toiminnan perustana on jokaisen asiakkaan ja asukkaan ainutlaatuisen, omannäköisen elämän mahdollistaminen.
Rongankodin asiakkaaksi hakeudutaan kotikunnan vammaispalveluiden kautta.

Palveluntuottajana erityisen meistä tekee yhteisöllisyys, jota vaalitaan toimintayksiköiden yhteisöjen lisäksi laajemminkin esimerkiksi yksiköiden välisellä yhteistyöllä, työkierrolla ja yhdessä juhlien. "Ronkkulaisuus" asenteena ja yhteinen ymmärrys arvojen toteutumisesta arjessamme vahvistavat hyvää henkeämme. Rongankodissa välitetään sekä asiakkaiden että henkilöstön hyvinvoinnista, mikä osaltaan vahvistaa palveluidemme laadukkuutta.

Kehitysvamma-alan erityisosaajana työotteeseemme kuuluu myös uudistuminen. Seuraamme aikaamme ja kehitämme toimintaamme sekä innovoimme uusia palveluita ja kehittämishankkeita asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Vuonna 2020 Rongankodin luontoperustaiselle päivä-, työ- ja vapaa-ajantoiminnalle myönnettiin LuontoHoiva-laatumerkki. Kehitämme edelleen yhteistyössä toimintamme Green Care -menetelmiä ja -toimintatapoja asiakkaidemme hyvinvoinnin vahvistamiseksi.  

 

Yhteystiedot

 

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Captcha-koodi