Koskikoti tarjoaa laadukasta asumista muistisairaille

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille henkilöille aivan Tampereen ydinkeskustassa.  Koskikodin ryhmäkodit ovat Ainola, Rauhala, Reinola, Vienola ja Väinölä.

Ryhmäkodit ovat muistisairaille suunnattuja koteja, joissa hoitomme pohjautuu muistisairaan tunteet ja tarpeet huomioivaan TunteVa®-toimintamalliin. Toiminnassamme näkyy inhimillisyys ja lähimmäisyys. Kohtaamme asukkaat arvostaen, myötäeläen ja aidosti läsnä ollen.

Tarjoamme asukkaille mahdollisuuden asua laadukkaasti elämänsä viimeiset vuodet kodikkaassa ja yhteisöllisessä ympäristössä. Toimintamme ohjaavina arvoina korostuvat asiakkaiden omien valintojen ja toiveiden kunnioittaminen sekä ikäihmisten tasa-arvoinen kohtaaminen. Näemme tärkeänä toimintakyvyn ylläpitämisen ja tukemisen mahdollisimman pitkään, sekä yhteistyön asukkaan läheisten kanssa.

Kaikilla asukkailla on oma yhden hengen asunto ja käytössä ryhmäkodin yhteisiä valoisia ja viihtyisiä tiloja. Asiakkaillamme on myös käytössään ravintola Selman palvelut sekä kuntosali- ja saunatilat. Tiloja on vuokrattavissa vaikkapa merkkipäivien viettoon.

Ryhmäkodeissa toimii moniammatillinen henkilökunta. Vastuuhenkilönä on vastaava sairaanhoitaja ja hänen lisäkseen on hoitajia ja fysioterapeutti.

Koskikodin asukkaaksi hakeudutaan Pirkanmaan hyvinvointialueen kautta ottamalla yhteyttä oman asuinalueen kotihoidon asiakasohjaajaan.

Yhteystiedot

Rongankatu 8, 33100 Tampere

Kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta?

Jokaisella on kykyjä ja taitoja, joita voi käyttää omaksi iloksi ja myös hyödyksi muille.

Tule rohkeasti mukaan!

Tueksi ja seuraksi arkeen Ohjaajaksi tai ryhmänvetäjäksi Tapahtumiin & talkoisiin