Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka

Iltalinjalla on mahdollisuus pelailla biljardia ja lautapelejä, askarrella, harjoitella ruoanlaittoa, laulaa karaokea tai lähteä mukaan kuntosalille.  Myös 16 tietokonetta on kävijöiden vapaassa käytössä, ja torstaisin on erityinen nettikahvilailta. Osallistumme aktiivisesti lähiympäristön virikemahdollisuuksiin kuten erilaisiin liikuntalajeihin, kulttuuritarjontaan ja tapahtumiin.

Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen toimitila. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 16–20. Kohtaamispaikka tarjoaa mahdollisuuden tavata ihmisiä, saada neuvontaa ja ohjausta, harrastaa ja osallistua.

Me Itse ry:n paikallinen ryhmä Tampereen Hämpit kokoontuvat Iltalinjalla kerran kuukaudessa.

Iltalinjalla-ohjelma

Maanantai

Ruokaryhmä

Ruokapöydän ääressä mietiskelemme yhdessä terveellisiä ja monipuolisia ruokia, joita haluaisitte valmistaa myös kotonanne! Harjoittelemme niiden valmistusta Iltalinjalla, ja saatte niistä sitten reseptit mukaan. Ruokaryhmän nimen päätämme yhdessä, ja kehitämme myös muuta sisältöä ruoan ja siitä syntyvän hyvinvoinnin ympärille. Kaupassakäyntiä, välipalojen valmistusta ja keskustelua ruoasta osana elämää.

Tiistai

Vaihtuva teema

Meidän Tiistai, Digitiistai, peliturnaukset, retket, kurssit, koulutukset, teemaillat, kulttuuria, liikuntaa... mitä milloinkin keksimme yhdessä!

 

Keskiviikko

Peli-ilta

Tervetuloa pelaamaan Iltikselle! Meiltä löytyy lauta-, kortti- ja noppapelejä, biljardipöytä, pöytäfutis, pöytälätkä, Playstation 4, Nintendo Wii ja tietokoneita, joilla voi myös pelailla! Opettelemme yhdessä uusia pelejä ja pidämme hauskaa niin tehdessä!

Torstai

Digikahvila & kuntosali

Digikahvilassa harjoittelemme tietokoneen, puhelimen ja tabletin käyttöä. Digikahvilassa on ohjaajana myös Tapio Hokkanen, ja häneltä voit pyytää apua oman tietokoneen, puhelimen/tabletin päivityksiin ja korjaukseen.

Kuntosalivuoro Peurankalliokeskuksella joka torstai klo 17.30-18.30. Lähtö Iltalinjalta klo 17.10 tai voit tulla suoraan paikan päälle. Kuntosalilla ohjattu alkulämmittely ja loppuvenyttely. Omatoimista harjoittelua laitteilla, ohjaajat avustavat tarvittaessa.

Digikahvilaa tai kuntosalia ei ole Villiklubi-päivänä!

Perjantai

Karaoke

Perjantaisin lauleskellaan viikonloppu alkaneeksi! Joskus pistämme jopa tanssiksi kun sille päälle satutaan. Iltalinjan ohjaajat avustavat tarpeen vaatiessa löytämään mieluisan laulun ja tukevat laulamisessakin.

Villiklubi-viikoilla pidämme karaoken sijasta leffa-illan!

 

 

Yhteystiedot

Lähiosoite

Iltalinjalla
Hämeenpuisto 12
33210 Tampere

Villiklubi

Villiklubi kerran kuussa torstaisin Ravintola Kivenheitossa klo 17.00-20.30. Tampereen Villiklubilla meinaannääs pääset:

  • Tapaamaan ystäviä – niin vanhoja kuin uusiakin!
  • Laulamaan karaokea laajasta valikoimasta hyvällä äänentoistolla kannustavalle yleisölle!
  • Nauttimaan live-musiikista!
  • Herkuttelemaan pubi-pöperöistä!

Jos haluat lähteä ohjaajien kanssa yhtä matkaa Kivenheittoon, lähdemme bussilla Iltalinjalta kello 16.15. Tule messiin!

Kokkikuutoset

Iltalinjalla kokkaillaan kerran kuussa. Kokkikuutoset on ryhmä, josta kuusi ryhmäläistä kerrallaan ohjaajien kanssa päättävät ruoan ja valmistavat sen yhdessä. Harjoittelemme tuoreiden raaka-aineiden käyttöä, suosimme terveellisiä ruokia ja jälkiruokia, tutustumme uusiin makuihin ja keskustelemme ruoasta tärkeänä osana elämää. Ilmoittaudu Iltalinjan ohjaajille, jos haluat mukaan opettelemaan maukkaiden sapuskoiden loihtimista. Tervetuloa uudet ja vanhat Kokkikuutoset!

 

Tulevia tapahtumia

  • Tiistaina 14.1. Iltiksen biliskisat kello 17

Kehitysvammaisten biljardin SM-kisat lähestyvät... Iltiksen bilishait, Sharks from Manse tarvitsevat hampaiden teroitusta! Tulkaa kaikki kisoihin haluavat pelaamaan ja saamaan kisareeniä! Ilmoittaudu ohjaajille!

 

  • Tiistaina 21.1. Ahjolan ja Iltalinjan DigiTiistai kello 17

Aiheena: Netiketti – Tehdään netistä kiva paikka kaikille.

DigiTiistain ryhmässä opetellaan älylaitteiden, nettisivujen ja sovellusten käyttöä Ahjolan opettajien ja Iltalinjan ohjaajien avustuksella. Kello 17. Ilmoittaudu ohjaajille!

 

  • Tiistaina 28.1. Biljardikisat Ravintola Kivenheitossa kello 17

​​​​​​​​​​​​​​Iltalinjan biljardiryhmän Sharks from Mansen kenraaliharjoituskilpailut Villiklubiltakin tutussa Kivenheitossa! Voittaja saa diplomin ja Kivenheiton klassikkopalkinnon! Kisat alkavat kello 17. Ilmoittaudu ohjaajille! HUOM! Iltalinja on KIINNI tänä päivänä!

 

  • Tiistaina 4.2. KEHITYSVAMMAISTEN BILJARDIN SM-KISAT Helsingissä Ritz Biljardissa kello 9:30

Kello 6:50 Tapaaminen Tampereen rautatieasemalla, siitä junalla Helsinkiin. Kisat alkavat Ritzissä kello 9:30. Päivällä lounas Töölön Sävelessä otteluiden välissä. Paluujuna saapuu Tampereen rautatieasemalle kello 18:20. Tarkempi ohjelma jaetaan mukaanlähtijöille tammikuussa ja silloin selviää myös paljonko reissu maksaa mutta kallis se ei tule olemaan. Ilmoittaudu Iltalinjan ohjaajille! HUOM! Iltalinja on KIINNI tänä päivänä!

 

  • 11.2.2020 Meidän Tiistai:  Jussin sirkuskoulu

Meidän tiistain ideana on, että kävijät voivat itse järjestää toimintaa haluamansa teeman ympärille Iltalinjalla. Meidän tiistai pidetään kerran kuukaudessa. Jos haluat pitää oman illan, ota rohkeasti yhteyttä Iltalinjan ohjaajiin niin sovitaan sopiva tiistai! Ohjaajat auttavat teeman suunnittelussa ja toteutuksessa. Seuraava Meidän tiistai on 11.2.20 Jussin sirkuskoulu. ​​​​​​​

 

  • Tiistaina 25.2. KokkiKuutoset: Laskiaisteema kello 17

​​​​​​​​​​​​​​Laskiaistiistain kunniaksi Iltalinjan KokkiKuutoset valmistavat laskiaisherkkuja. Aloitetaan kello 17. Ilmoittaudu ohjaajille perjantaihin 21.2. mennessä!

​​​​​​​

​​​​​​​

Jaa tämä sivu: