REKRYTOINTI - TAMPEREMISSION AVOIMET TYÖPAIKAT

Onko sinullakin arvot kohdallaan? 

Työskentelemme lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten sekä yhteisöjen hyväksi. Ihmisten kohtaaminen, auttaminen ja hyvä arki kietoutuvat työmme merkityksellisyyteen. 

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.

Maailmamme ei ole kuitenkaan täydellinen eikä valmis, meillä on paljon tehtävää.

Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!

TampereMissio on sosiaalialan yhdistys, joka on toiminut Tampereella jo vuodesta 1907.  Organisaatiossamme työskentelee noin 300 eri alan ammattilaista sekä runsas joukko vapaaehtoisia. Vastuullisuus ohjaa toimintaamme arjessa ja missiomme on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen.

Tutustu TampereMissiolaisten tarinoihin: 

Hannaleena, ohjaaja

rongankoti tuettu asuminen

Minna, perhetyöntekijä

Kimpassa-perhetoiminta vauvaperheille

Kati,
vastaava ohjaaja

Rongankoti Villa

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole etsimääsi työpaikkaa avoinna, lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja  osaamisestasi. Otamme yhteyttä,  kun sinulle sopiva paikka aukeaa.

Avoimet hakemukset:

rekry@tamperemissio.fi

Kiinnostaako keikkatyö? 

Moni meistä on tullut taloon tekemällä keikan tai lyhyen  sijaisuuden.  Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää niin olemme sinuun yhteydessä. 

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen