Tule mukaan yhteisövalmennukseen

Yhteisövalmennuksessa uusi tai olemassa oleva ryhmä luo yhdessä uutta auttamistoimintaa, harrastuksia tai tapahtumia - osallistujien omien kokemuksien, kiinnostusten ja kykyjen pohjalta.

Käytämme yhteisövalmennuksissamme Kaapeli / CABLE -yhteisövalmennusmenetelmää. Kaapeli on Briteistä Keski-Euroopan kautta Suomeen rantautunut yhdessä tekemisen, toimijuuden ja vertaistuen työskentelytapa (Community Action Based Learning for Empowerment). Kaapelilla on 2000-luvun kuluessa tehokkaasti edistetty arjen hyvinvointia lukuisissa valmennuksissa ja hankkeissa.

Työskentelyn kesto on yleensä neljä yhteistä noin puolen päivän mittaista työpajaa sekä yksi omaan tahtiin/pienryhmissä toteuttava tehtävä. Työskentelyä ohjaa yleensä kaksi menetelmään koulutettua yhteisövalmentajaa.

Työskentelyssä ryhmä avoimen vuorovaikutuksen sekä yhteisen tekemisen kautta luo toimintansa päämäärät ja kohteet itse – nojautuen ryhmän jäsenten kokemuksiin, kiinnostuksiin ja kykyihin. Tuloksena syntyy konkreettista uutta aktiivisuutta, esim. harrastustoimintaa tai tapahtumia sekä uutta ystävyyttä.

Valmennus on osallistujille ilmainen. Ryhmään otetaan enintään 20 osallistujaa. Osallistumalla yhteisövalmennukseen voit myös itse pätevöityä Kaapeli-yhteisövalmentajaksi.

 

Ennakotieto talven 2022 ryhmästä

Olemme toteuttamassa yhteisövalmennusta maalis-huhtikuun taitteessa 2022. Päivämäärät ovat to-pe 24.-25.3. ja to-pe 7.-8.4. kunakin päivänä klo 9-14 (välissä lounastauko). Paikka on vielä avoinna, mutta Tampereen keskustassa kuitenkin.

Valmennukseen osallistuminen on sinulle maksutonta, kuten aamukahvit myös.

 

Lisätietoja & ilmoittautumiset

Matti Helin
matti.helin@tamperemissio.fi

Ilmoittaudu mukaan

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: