Tule mukaan yhteisövalmennukseen

Yhteisövalmennuksessa uusi tai olemassa oleva ryhmä luo yhdessä uutta auttamistoimintaa, harrastuksia tai tapahtumia - osallistujien omien kokemuksien, kiinnostusten ja kykyjen pohjalta.

Käytämme yhteisövalmennuksissamme Kaapeli / CABLE -yhteisövalmennusmenetelmää. Kaapeli on Briteistä Keski-Euroopan kautta Suomeen rantautunut yhdessä tekemisen, toimijuuden ja vertaistuen työskentelytapa (Community Action Based Learning for Empowerment). Kaapelilla on 2000-luvun kuluessa tehokkaasti edistetty arjen hyvinvointia lukuisissa valmennuksissa ja hankkeissa.

Työskentelyn kesto on yleensä neljä yhteistä noin puolen päivän mittaista työpajaa sekä yksi omaan tahtiin/pienryhmissä toteuttava tehtävä. Työskentelyä ohjaa yleensä kaksi menetelmään koulutettua yhteisövalmentajaa.

Työskentelyssä ryhmä avoimen vuorovaikutuksen sekä yhteisen tekemisen kautta luo toimintansa päämäärät ja kohteet itse – nojautuen ryhmän jäsenten kokemuksiin, kiinnostuksiin ja kykyihin. Tuloksena syntyy konkreettista uutta aktiivisuutta, esim. harrastustoimintaa tai tapahtumia sekä uutta ystävyyttä.

Valmennus on osallistujille ilmainen. Ryhmään otetaan enintään 20 osallistujaa. Osallistumalla yhteisövalmennukseen voit myös itse pätevöityä Kaapeli-yhteisövalmentajaksi.

 

Talven 2024 ryhmä

Seuraava yhteisövalmennus järjestetään 19.-20.1.2023 sekä 2.-3.2.2023 päivittäin klo 10-15, jaksojen välissä pienryhmätehtävä. Paikkana on Nikaman sauna. Nikaman saunan osoite on Tuomiokirkonkatu 24, käynti Kyttälänkadun (Kyttälänkatu 5) puolelta sisäpihalle, 7. krs (hissi 6. kerrokseen, josta portaat – saunatila ei ole esteetön). Ulko-ovella on summeri, ovi aukeaa saunatiloista sähköisesti.

Valmennukseen osallistuminen on sinulle maksutonta, kuten aamukahvit myös.

 

Lisätietoja & ilmoittautumiset

Matti Helin
matti.helin@tamperemissio.fi

Ilmoittaudu mukaan

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: