Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka

Iltalinjalla on mahdollisuus pelailla biljardia ja lautapelejä, askarrella, harjoitella ruoanlaittoa, laulaa karaokea tai lähteä mukaan kuntosalille.  Myös 16 tietokonetta on kävijöiden vapaassa käytössä, ja torstaisin on erityinen nettikahvilailta. Osallistumme aktiivisesti lähiympäristön virikemahdollisuuksiin kuten erilaisiin liikuntalajeihin, kulttuuritarjontaan ja tapahtumiin.

Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen toimitila. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 16–20. Kohtaamispaikka tarjoaa mahdollisuuden tavata ihmisiä, saada neuvontaa ja ohjausta, harrastaa ja osallistua.

Me Itse ry:n paikallinen ryhmä Tampereen Hämpit kokoontuvat Iltalinjalla kerran kuukaudessa.

TIEDOTUSASIAA

HUOM!

 

 

 • Kävijämäärärajoitukset ovat poistuneet Iltalinjalta

 

 • Iltalinjalle ei siis enää tarvitse ilmoittautua. Iltalinjalle saa jatkossa tulla niin monena päivänä viikossa kuin haluaa.

 

 • Maskisuositus on edelleen voimassa Iltalinjalla. Jatkamme myös tilojen päivittäistä desinfiointia.

 

 • Iltalinja on auki maanantaista perjantaihin klo 17:00-19:30.

 

 

Joka päivä tulee myös Etälinjan live stream -lähetys klo 16 maissa Iltalinjan Facebook-sivulla. Etälinjan live stream -lähetysten tarkemmat ajankohdat löydät päivittäin Iltalinjan Facebook- ja Instagram-sivuilta. Live-lähetykset katsottavissa Iltalinjan Facebook-sivuilta: Iltalinjalla - Kansalaisten kohtaamispaikka

 

 

Varmasti jo monelle on tuttua pestä ja desinfioida käsiä usein ja samaa kaavaa noudatamme myös Iltalinjalla.

 

◦         Kaikkien Iltalinjalle tulevien täytyy käyttää suojamaskia. Maski täytyy pukea ennen kuin tulette Iltalinjalle sisälle ja pitää päällä koko sen ajan kun olette Iltalinjalla!

◦         Kun tulette sisään, heti kenkien vaihdon jälkeen huolelliselle käsipesulle!

◦         Desinfioikaa käsiänne aina ennen biljardin peluuta, lautapelejä ja tietokoneelle menoa!

◦         Iltalinjalle tullaan vain täysin terveenä! Pienikin köhä, nuha tai vatsapöpö niin jääkää kotiin!

◦         Toistaiseksi ei kätellä, halita tai läpytellä toisiamme!

◦         Älkää istuko vierekkäin!

◦         Pitäkää kahden metrin turvaväliä aina kun mahdollista!

◦         Ohjaajat tulevat käyttämään maskeja teidän turvallisuudeksenne!

 

Pitemmittä puheitta… TERVETULOA!!! 

Iltalinjalla-ohjelma

Maanantai

Terveellinen maanantai

Iltalinjalla aloitetaan viikot terveys edellä! Liittykää seuraamme ja mietitään yhdessä ruokaa ja hyvinvointia. Välillä teemme terveellisiä ja helppoja välipaloja, katsomme ruoka- ja terveysaiheisia ohjelmia, keskustelemme unen merkityksestä, kokeilemme erilaisia urheilulajeja, käymme yhdessä kaupassa ja suunnittelemme Kokkikuutosille maukkaita ja monipuolisia ruokia, joita haluaisitte valmistaa myös kotonanne! Teidänkin ideoita otamme ilolla vastaan!

Tiistai

Vaihtuva teema

Meidän Tiistai, Digitiistai, Kokkikuutoset, peliturnaukset, retket, kurssit, koulutukset, teemaillat, kulttuuria, liikuntaa... mitä milloinkin keksimme yhdessä!

Keskiviikko

Peli-ilta

Tervetuloa pelaamaan Iltikselle! Meiltä löytyy lauta-, kortti- ja noppapelejä, biljardipöytä, pöytäfutis, pöytälätkä, Playstation 4, Nintendo Wii ja tietokoneita, joilla voi myös pelailla! Opettelemme yhdessä uusia pelejä ja pidämme hauskaa niin tehdessä!

Torstai

Musaryhmä

Tutustumme erilaisiin soittimiin, ja soittelemme tuttujen ja tuntemattomien kappaleiden tahdissa! Torstaisin klo 18-19. Ei Villiklubi-iltoina.

 

HUOM! KUNTOSALI TOISTAISEKSI TAUOLLA KORONATILANTEEN VUOKSI!

Kuntosalivuoro Peurankalliokeskuksella joka torstai klo 17.30-18.30. Lähtö Iltalinjalta klo 17.10 tai voit tulla suoraan paikan päälle. Kuntosalilla ohjattu alkulämmittely ja loppuvenyttely. Omatoimista harjoittelua laitteilla, ohjaajat avustavat tarvittaessa.

Digikahvilaa tai kuntosalia ei ole Villiklubi-päivänä!

Perjantai

Karaoke

Perjantaisin lauleskellaan viikonloppu alkaneeksi! Joskus pistämme jopa tanssiksi kun sille päälle satutaan. Iltalinjan ohjaajat avustavat tarpeen vaatiessa löytämään mieluisan laulun ja tukevat laulamisessakin.

Villiklubi-viikoilla pidämme karaoken sijasta leffa-illan!

Iltalinjan musiikkivideo

Yhteystiedot

Ohjaajat

Riikka Jordan
040 6790948
riikka.jordan@tamperemissio.fi

Jan Piilman
0400 977 836
jan.piilman@tamperemissio.fi

Otto Liimatainen
041 7316910
otto.liimatainen@tamperemissio.fi

 

 

 

 

 

 

 

Sosiaalinen media

Lähiosoite

Iltalinjalla
Hämeenpuisto 12
33210 Tampere

Villiklubi

HUOM!

Tampereen Villiklubilla on uusi osoite: Bar Ihku, Hämeenkatu 23!

Villiklubi kerran kuussa torstaisin Bar Ihkussa kello 17.00-20.00, tule messiin! Tampereen Villiklubilla meinaannääs pääset:

 • TAPAAMAAN YSTÄVIÄ – niin vanhoja kuin uusiakin!
 • LAULAMAAN KARAOKEA – laaja valikoima tuttuja lauluja ja kannustava yleisö!
 • NAUTTIMAAN LIVE-MUSIIKISTA– muista korvatulpat!
 • HERKUTTELEMAAN BURGEREILLA– ota omaa rahaa mukaan!

Jos haluat lähteä Iltalinjan ohjaajien kanssa yhtä matkaa Bar Ihkuun, lähdemme kävellen Iltalinjalta kohti Bar Ihkua kello 16.45. Iltalinja on siis Villiklubi-päivänä suljettu!

Seuraava Villiklubi:

 • Torstaina 8.12. klo 17:00-20:00

 

Kokkikuutoset

 

Iltalinjalla kokkaillaan kerran kuussa. Kokkikuutoset on ryhmä, josta kuusi ryhmäläistä kerrallaan ohjaajien kanssa päättävät ruoan ja valmistavat sen yhdessä. Harjoittelemme tuoreiden raaka-aineiden käyttöä, suosimme terveellisiä ruokia ja jälkiruokia, tutustumme uusiin makuihin ja keskustelemme ruoasta tärkeänä osana elämää. Ilmoittaudu Iltalinjan ohjaajille, jos haluat mukaan opettelemaan maukkaiden sapuskoiden loihtimista. Tervetuloa uudet ja vanhat Kokkikuutoset!

 

Seuraava Kokkikuutoset:

 

 

Terveellinen Maanantai

Iltalinjalla aloitetaan viikot terveys edellä! Liittykää seuraamme ja mietitään yhdessä ruokaa ja hyvinvointia. Välillä teemme terveellisiä ja helppoja välipaloja, katsomme ruoka- ja terveysaiheisia ohjelmia, keskustelemme unen merkityksestä, kokeilemme erilaisia urheilulajeja, käymme yhdessä kaupassa ja suunnittelemme Kokkikuutosille maukkaita ja monipuolisia ruokia, joita haluaisitte valmistaa myös kotonanne! Teidänkin ideoita otamme ilolla vastaan!

 

Joulukuun ohjelma:

 • ma 5.12. bilisryhmä 

 • ma 12.12. terveellisen jouluherkkujen valmistus 

 • ma 19.12. bilisryhmä 

 

Meidän Tiistai

Meidän tiistain ideana on, että kävijät voivat itse järjestää toimintaa haluamansa teeman ympärille Iltalinjalla. Meidän tiistai pidetään kerran kuukaudessa. Jos haluat pitää oman illan, ota rohkeasti yhteyttä Iltalinjan ohjaajiin niin sovitaan sopiva tiistai! Ohjaajat auttavat teeman suunnittelussa ja toteutuksessa.

 

 

Musaryhmä

Tutustumme erilaisiin soittimiin, ja soittelemme tuttujen ja tuntemattomien kappaleiden tahdissa! Torstaisin klo 18-19 Iltalinjalla. Ei Villiklubi-iltoina!

 

Joulukuun aikataulu:

 • to 1.12. klo 18
 • to 15.12. klo 18

 

Iltalinjan ja Voimavirran biljardiryhmä

Iltalinjan ja Voimavirran bilisryhmä kokoontuu Kaupin Keilahallilla joka toinen maanantai kello 18-19!

Alamme syyskuussa käymään kaksi kertaa kuussa pelaamassa oikeilla pöydillä biljardia. Tavoitteena on rento kehittyminen biljardin pelaajana ja biljardikisoihin harjoittelu.

Joka toinen maanantai kello 18-19

Bilisryhmä jatkuu 15.8.2022!

Laji: 8-pallo

Pöytämaksu: 4 €/kerta käteisellä

Paikka: Kaupin Keilahalli, os. Keilakuja 1, 33520 Tampere

 

Tulevia tapahtumia

 

 • Retki Joulutorille pe 9.12. klo 17 

Lähtö yhdessä Iltalinjalta kävellen Keskustorin Joulutorille. Kierrellään myyntikojuja ja käydään kahvilla. Varaa mukaan omaa rahaa kahvittelua ja mahdollisia muita ostoksia varten. Tapahtuma päättyy lopuksi Keskustorille. 

Ilmoittaudu iltalinjan ohjaajille! HUOM! Iltalinja on siis kiinni pe 9.12.! 

 

 • Retki Tallipihalle ti 13.12. klo 17 

Lähtö yhdessä Iltalinjalta kävellen Tallipihalle. Kierrellään myyntikojuja ja käydään kahvilla. Varaa mukaan omaa rahaa kahvittelua ja mahdollisia muita ostoksia varten. Tapahtuma päättyy lopuksi Tallipihalle. 

Ilmoittaudu iltalinjan ohjaajille! HUOM! Iltalinja on siis kiinni ti 13.12.! 

 

 • Iltalinjan pikkujoulut pe 16.12. klo 17  

Tarjolla mm. glögiä ja torttua sekä tonttumaista ohjelmaa.  

 

 

 

Jaa tämä sivu: