Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka

Iltalinjalla on mahdollisuus pelailla biljardia ja lautapelejä, askarrella, harjoitella ruoanlaittoa, laulaa karaokea tai lähteä mukaan kuntosalille.  Myös 16 tietokonetta on kävijöiden vapaassa käytössä, ja torstaisin on erityinen nettikahvilailta. Osallistumme aktiivisesti lähiympäristön virikemahdollisuuksiin kuten erilaisiin liikuntalajeihin, kulttuuritarjontaan ja tapahtumiin.

Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen toimitila. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 16–20. Kohtaamispaikka tarjoaa mahdollisuuden tavata ihmisiä, saada neuvontaa ja ohjausta, harrastaa ja osallistua.

Me Itse ry:n paikallinen ryhmä Tampereen Hämpit kokoontuvat Iltalinjalla kerran kuukaudessa.

Iltalinjalla-ohjelma

Maanantai

Ruokaryhmä

Ruokapöydän ääressä mietiskelemme yhdessä terveellisiä ja monipuolisia ruokia, joita haluaisitte valmistaa myös kotonanne! Harjoittelemme niiden valmistusta Iltalinjalla, ja saatte niistä sitten reseptit mukaan. Ruokaryhmän nimen päätämme yhdessä, ja kehitämme myös muuta sisältöä ruoan ja siitä syntyvän hyvinvoinnin ympärille. Kaupassakäyntiä, välipalojen valmistusta ja keskustelua ruoasta osana elämää.

Tiistai

Vaihtuva teema

Meidän Tiistai, Digitiistai, peliturnaukset, retket, kurssit, koulutukset, teemaillat, kulttuuria, liikuntaa... mitä milloinkin keksimme yhdessä!

 

Keskiviikko

Peli-ilta

Tervetuloa pelaamaan Iltikselle! Meiltä löytyy lauta-, kortti- ja noppapelejä, biljardipöytä, pöytäfutis, pöytälätkä, Playstation 4, Nintendo Wii ja tietokoneita, joilla voi myös pelailla! Opettelemme yhdessä uusia pelejä ja pidämme hauskaa niin tehdessä!

Torstai

Digikahvila & kuntosali

Digikahvilassa harjoittelemme tietokoneen, puhelimen ja tabletin käyttöä. Digikahvilassa on ohjaajana myös Tapio Hokkanen, ja häneltä voit pyytää apua oman tietokoneen, puhelimen/tabletin päivityksiin ja korjaukseen.

Kuntosalivuoro Peurankalliokeskuksella joka torstai klo 17.30-18.30. Lähtö Iltalinjalta klo 17.10 tai voit tulla suoraan paikan päälle. Kuntosalilla ohjattu alkulämmittely ja loppuvenyttely. Omatoimista harjoittelua laitteilla, ohjaajat avustavat tarvittaessa.

Digikahvilaa tai kuntosalia ei ole Villiklubi-päivänä!

Perjantai

Karaoke

Perjantaisin lauleskellaan viikonloppu alkaneeksi! Joskus pistämme jopa tanssiksi kun sille päälle satutaan. Iltalinjan ohjaajat avustavat tarpeen vaatiessa löytämään mieluisan laulun ja tukevat laulamisessakin.

Villiklubi-viikoilla pidämme karaoken sijasta leffa-illan!

 

 

Yhteystiedot

Lähiosoite

Iltalinjalla
Hämeenpuisto 12
33210 Tampere

Villiklubi

Villiklubi kerran kuussa torstaisin Ravintola Kivenheitossa klo 17.00-20.30. Tampereen Villiklubilla meinaannääs pääset:

 • Tapaamaan ystäviä – niin vanhoja kuin uusiakin!
 • Laulamaan karaokea laajasta valikoimasta hyvällä äänentoistolla kannustavalle yleisölle!
 • Nauttimaan live-musiikista!
 • Herkuttelemaan pubi-pöperöistä!

Jos haluat lähteä ohjaajien kanssa yhtä matkaa Kivenheittoon, lähdemme bussilla Iltalinjalta kello 16.15. Tule messiin!

Kokkikuutoset

Iltalinjalla kokkaillaan kerran kuussa. Kokkikuutoset on ryhmä, josta kuusi ryhmäläistä kerrallaan ohjaajien kanssa päättävät ruoan ja valmistavat sen yhdessä. Harjoittelemme tuoreiden raaka-aineiden käyttöä, suosimme terveellisiä ruokia ja jälkiruokia, tutustumme uusiin makuihin ja keskustelemme ruoasta tärkeänä osana elämää. Ilmoittaudu Iltalinjan ohjaajille, jos haluat mukaan opettelemaan maukkaiden sapuskoiden loihtimista. Tervetuloa uudet ja vanhat Kokkikuutoset!

 

Tulevia tapahtumia

 • 11.2. MEIDÄN TIISTAI: Jussin sirkuskoulu

Äijäsirkuksesta tuttu Jussi vetää kaikille halukkaille sirkuskoulun. Katsomme Äijäsirkuksesta opetusvideon, Jussi näyttää kolme temppua ja sen jälkeen halukkaat saavat kokeilla temppuja ja välineitä. Kello 17.

 

 • 14.2. ILTALINJAN YSTÄVÄNPÄIVÄ

Ystävänpäiväkaraoke! Laula laulu ystävälle! Siirappisintulkinta palkitaan. Sydänystävällinen tarjoilu. Tule mukaan juhlistamaan ystävyyttä ja yhteistyötä kanssamme! Kello 16.

 

 • 18.2. AHJOLAN JA ILTALINJAN DIGITIISTAI!

Aiheena: OmaKanta, Kela ja Suomi.fi. Mitä ihmettä?

DigiTiistain ryhmässä opetellaan älylaitteiden, nettisivujen ja sovellusten käyttöä Ahjolan opettajien ja Iltalinjan ohjaajien avustuksella. Kello 17. Ilmoittaudu ohjaajille!

 

 • 23.2. TALVIRIEHA

Tule mukaan viettämään yhdessä mukavaa talvista päivää! 

OHJELMA:

 • 11:00 Kokoontuminen Ravintola Kivenheiton edessä
 • 11-13 Kävelemme Saukonpuistoon pulkkailemaan ja rakentamaan lumiukkoja (jos ei lunta, lenkkeilemme!)
 • 13:00 Kävelemme Saukonpuistosta syömään Tammelan Pizzeriaan
 • 14:00 Kävelemme Kaupinojan avantosaunalle ja halukkaat voivat saunoa ja pulahtaa ohjaajien kanssa
 • 15:30 Talvirieha päättyy ja kävelemme bussipysäkille Kalevaan

Tarvitset mukaasi lämpimät ulkoiluvaatteet, vesipullon ja omaa ruokailurahaa n. 10-15 €. Jos haluat laskea omalla liukurilla/pulkalla, ota se mukaan. Jos tulet mukaan saunomiseen ota mukaasi myös saunamaksuun 8 €, ja uikkarit, pyyhe ja uimatossut/läpsyt. Huomioi, että päivän aikana kävelemme paljon! Aikataulu on suuntaa antava.

Ilmoittaudu mukaan ohjaajille viimeistään ke 19.2.!

 

 • 25.2. KOKKIKUUTOSET: LASKIASTEEMA

Maukasta, hauskaa ja terveellistä ruoanlaittoa yhdessä! Kello 16. Ilmoittaudu ohjaajille perjantaihin 21.2. mennessä!

​​

 

 

Jaa tämä sivu: