Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka

Iltalinjalla on mahdollisuus pelailla biljardia ja lautapelejä, askarrella, harjoitella ruoanlaittoa, laulaa karaokea tai lähteä mukaan kuntosalille.  Myös 16 tietokonetta on kävijöiden vapaassa käytössä, ja torstaisin on erityinen nettikahvilailta. Osallistumme aktiivisesti lähiympäristön virikemahdollisuuksiin kuten erilaisiin liikuntalajeihin, kulttuuritarjontaan ja tapahtumiin.

Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen toimitila. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 16–20. Kohtaamispaikka tarjoaa mahdollisuuden tavata ihmisiä, saada neuvontaa ja ohjausta, harrastaa ja osallistua.

Me Itse ry:n paikallinen ryhmä Tampereen Hämpit kokoontuvat Iltalinjalla kerran kuukaudessa.

Lisätietoja

Jan Piilman
0400 977 836
jan.piilman@tamperemissio.fi

Kalle Kuusniemi
040 6609 711
kalle.kuusniemi@tamperemissio.fi

Iltalinjalla-ohjelma

Maanantai

Nettikahvila
Tietokoneet vapaassa käytössä, ohjaajat opastavat ja auttavat tarvittaessa

Tiistai

Vaihtuva teema
Teidän tiistai kerran kuukaudessa. Kävijät voivat itse järjestää toimintaa haluamansa teeman ympärille Iltalinjalla. Jos haluat pitää oman teeman Iltiksellä ota rohkeasti yhteyttä Iltalinjan ohjaajiin, niin sovitaan sopiva tiistai! Ohjaajat auttavat teeman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Keskiviikko

Peli-ilta

Torstai

Nettikahvila & kuntosali
Iltalinja on Villiklubi-päivänä suljettu.

Torstain nettikahvilassa on ohjaajana myös Tapio Hokkanen. Voit pyytää apua oman tietokoneen, puhelimen/tabletin päivityksiin ja korjaukseen.

Kuntosalivuoro Peurankalliokeskuksella joka torstai klo 17.30-18.30. Lähtö Iltalinjalta klo 17.00 tai voit tulla suoraan paikan päälle. Kuntosalilla ohjattu alkulämmittely ja loppuvenyttely. Omatoimista harjoittelua laitteilla, ohjaajat avustavat tarvittaessa.

Perjantai

Karaoke

Villiklubi

Villiklubi kerran kuussa torstaisin Ravintola Kivenheitossa klo 17.00-20.30. Tampereen Villiklubilla meinaannääs pääset:

  • Tapaamaan ystäviä – niin vanhoja kuin uusiakin!
  • Laulamaan karaokea laajasta valikoimasta hyvällä äänentoistolla kannustavalle yleisölle!
  • Nauttimaan live-musiikista!
  • Herkuttelemaan pubi-pöperöistä!

Jos haluat lähteä ohjaajien kanssa yhtä matkaa Kivenheittoon, lähdemme bussilla Iltalinjalta kello 16.15. Tule messiin!

Kokkikuutoset

Iltalinjalla kokkaillaan kerran kuussa. Kokkikuutoset on ryhmä, josta kuusi ryhmäläistä kerrallaan ohjaajien kanssa päättävät ruoan ja valmistavat sen yhdessä. Harjoittelemme tuoreiden raaka-aineiden käyttöä, suosimme terveellisiä ruokia ja jälkiruokia, tutustumme uusiin makuihin ja keskustelemme ruoasta tärkeänä osana elämää. Ilmoittaudu Iltalinjan ohjaajille, jos haluat mukaan opettelemaan maukkaiden sapuskoiden loihtimista. Tervetuloa uudet ja vanhat Kokkikuutoset!

Jaa tämä sivu: