Mahdollisuuksia yrityksille

Oletko pohtinut miten teidän yrityksenne voisi tehdä hyväntekeväisyyttä tai toteuttaa yritysvastuullisuutta? Mahdollisuuksia ja erilaisia tapoja on monenlaisia. 

Olisi mukava tavata ja miettiä yhdessä mikä voisi olla juuri teille sopivaa yritysyhteistyötä meidän kanssamme.

TampereMissio on  yleishyödyllinen sosiaalialan järjestö, joka tekee työtä lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyväksi Tampereella ja sen lähialueilla. TampereMissio haluaa poistaa yksinäisyyden Tampereelta, vahvistaa yhteisöjä ja lisätä kaupunkilaisten arkeen iloa, läsnäoloa ja kohtaamisia.

Esimerkkejä yritysyhteistyöstä

Rahalahjoitus

Yrityksenne voi tehdä rahalahjoituksen haluamallanne summalla. Mikäli koette, että jokin kohderyhmä on erityisesti sydäntä lähellä, voitte kohdentaa lahjoituksen haluamallanne tavalla. 

tavara- tai palvelulahjoitus

Tavaralahjoitus voi olla esimerkiksi ylijäämäpuutavaraa, kahvia, hävikkiruokaa, askartelutarvikkeita yms. toimintaamme sopivaa ja tarpeellista tavaraa. Lahjoitus voi kohdistua esimerkiksi leirikeskuksemme Vähäsillan toimintaan tai Likellä-kerhojen kahvituksiin.

Palvelulahjoituksilla yrityksenne voi ilahduttaa vaikkapa toimintamme vapaaehtoisia tai järjestää yhteistyössä kanssamme viriketoimintaa ikäihmisille.

asiantuntijuus

Mikäli yrityksellänne on tarjota meille asiantuntijuutta jollain tietyllä sektorilla, otamme mieluusti opit ja neuvot vastaan. Haluamme kehittää ja parantaa toimintaa ja palveluitamme. Pro bono -yhteistyöstä meillä on hyviä kokemuksia yhteistyökumppaniemme kanssa. 

yhteinen tuote

Onko yrityksenne tuotevalikoimassa jokin tuote, jonka tuotosta osan voisi ohjata lahjoituksena? Rakennetaan ja ideoidaan yhdessä hyväntekeväisyystuote. 

tyhy- tai työpäivä vapaaehtoisena 

Voisiko teidän yrityksenne seuraava työhyvinvointipäivä koostua päivästä vapaaehtoisena ikäihmisten tai kehitysvammaisten ihmisten parissa? Tyhy-päivä voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Meiltä löytyvät myös tarvittavat tilat sekä asiantuntijuutta esimerkiksi yhteisövalmennus-teemalla. 

Ilon ja avun tuottaminen muille, lisää tutkitusti myös omaa hyvinvointia. Työntekijöiden työajalla toteuttama vapaaehtoistoiminta onkin hyvä tapa kantaa vastuuta paikallisesta hyvinvoinnista. Kerromme mielellämme lisää myös tästä vaihtoehdosta.

Lahjoita yrityksellesi sopiva summa 

•  MobilePay-lahjoitukset numeroon 16023

Valitse sopiva summa ja tee lahjoitus helposti Mobilepay-sovelluksen avulla.

•  Tilisiirto - voit tallettaa rahalahjoituksen suoraan lahjoitustilillemme:

  • Nordea FI39 1146 3001 1139 40
  • TSOP FI35 5730 0820 4378 42

•  Lasku - Voimme lähettää sinulle laskun haluamallesi summalle viitenumeroineen

Pirauta, laita viestiä tai täytä yhteydenottolomake – mietitään yhdessä sopiva yhteistyötapa!

Tutustu tarkemmin TampereMission keräyslupaan RA/2022/200.

Rakennetaan yhdessä myötäelävämpi kaupunki!

Ota yhteyttä

Anuliisa Holappa
varainhankinnan asiantuntija
041 533 7889
anuliisa.holappa@tamperemissio.fi

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen