Tervetuloa Virkisty väreillä -taidenäyttelyyn

Virkisty väreillä -taidenäyttely
12.12.2023-21.12.2023
Arkisin klo 10-12, Tullintori 2 krs.

Olet tervetullut tutustumaan Virkisty väreillä -taidenäyttelyn teoksiin.

Teokset ovat syntyneet Likellä-kerhojen Virkisty väreillä -kursseilla. Virkisty väreillä -kursseja on järjestetty Likellä-kerhoissa jo kuusi kertaa. Tämän syksyn kurssit sisälsivät intensiivistä ja ohjattua taidetyöskentelyä eri tekniikoilla, väreillä ja materiaaleilla. Toiminta perustuu yllätyksellisyyteen ja vaiheittaiseen tekemiseen. Jokaisen kerran päätteeksi teokset laitetaan näytille ja yhdessä katsellen arvostetaan valmiita teoksia. Ryhmät kokoontuivat yhdessä 6 kertaa. Ryhmien ohjaajana toimii Pirkko Syysjoki.

Taidetyöskentelyn tavoitteena on hyväksyvän vuorovaikutuksen ja yhteishengen luominen sekä hyvän olon tuottaminen ja virkistyminen. Toiminnan yleisinä tavoitteina voidaan yksilöllisesti todeta muun muassa osallistujien itsetuntemuksen lisääntyminen ja toisten tunteiden ymmärtäminen. Omien taitojen ja luovuuden löytyminen ja lisääntyminen, sekä mielialan kohentuminen ja virkistyminen.

Palaute kurssien jälkeen on ollut todella positiivista. Mukana on ollut kurssilaisia, jotka ovat vaikkapa piirtäneet viimeksi koulussa. Kaikki ovat yleisesti nauttineet kurssista ja ihastelleet sekä hämmästelleet lopputulosta. Vaikka kurssin ohjaaja kertoo mitä milloinkin tehdään, tekee osallistuja kuitenkin aina omat valinnat värien muotojen ja materiaalien suhteen. Eli jokaisen osallistujan persoonallisuus, tunnetila, luovuus ja heittäytyminen kuvastuvat valmiissa työssä yllättäen usein myös tekijän itsensä.

Tervetuloa virkistymään väreistä!

Lisätiedot ja tiedustelut:

Pirjo Saloranta
Koordinaattori
pirjo.saloranta@tamperemissio.fi
040 655 5511