Nuori, tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Oletko 18-29-vuotias nuori tai opiskelija ja sinua kiinnostaisi tietää lisää TampereMission tarjoamasta vapaaehtoistoiminnasta? Haluaisitko tulla mukaan suunnittelemaan toimintaa ja tehdä vapaaehtoishommia kaverin kanssa, silloin kun sinulle itsellesi sopii? Jos tämä kuulostaa hyvältä, tule mukaan Nuorten maailmanparannus -ryhmään!

Järjestämme erityisesti nuorille ja uusille vapaaehtoisille suunnatun peruskoulutuksen, jossa käymme läpi TampereMission toimintaa ja vapaaehtoisen roolia. Kerromme myös, mitä hyötyä vapaaehtoistehtävistä on opintoihin ja työelämään liittyen. Vapaaehtoisena meillä saat tukea, kavereita, koulutusta sekä muita kivoja etuja, kuten CV-kuvauksen!

Koulutusillan aikana on myös tarkoitus yhdessä ideoida, miten vapaaehtoisuutta voitaisiin toteuttaa meillä ryhmänä tai kaverin kanssa. Voimme esimerkiksi käydä yhdessä ulkoilemassa, pelailemassa tai musisoimassa eri ryhmäkodeissa ja kerhoissa. Tarkoituksena on, että koulutusillan jälkeen voit osallistua kertaluontoisiin pop up -vapaaehtoistoimintoihin, silloin kun sinulle itsellesi sopii. Samalla pääset osaksi Nuorten maailmanparannus -ryhmää, jonka kautta ilmoitellaan tulevista pop up -vapaaehtoiskerroista ja koulutuksista. Näin pääset mukaan rakentamaan itsellesi sopivaa vapaaehtoisuutta, joka ei sido sinua liikaa ajallisesti ja saat arvokasta työelämäkokemusta!

Koulutus ja ideointi-ilta ei sido sinua vielä mihinkään, eikä vapaaehtoisena toimiminen vaadi erityisiä taitoja tai osaamista. Noudatamme koulutusillassa ja toiminnassamme turvallisen tilan periaatteita.

Tule mukaan kuulolle ja keksitään yhdessä sopiva tapa rakentaa myötäelävää kaupunkia!

Tapahtuman tiedot:

  • Tiistaina 3.10. klo 17-18:30
  • Kansalaistoiminnan toimisto, Tullintori (Tullikatu 6, 2. kerros yleisen wc:n vieressä)
  • Ilmoita itsesi ja kaverisi mukaan viimeistään maanantaina 2.10. Whatsapp/sähköposti/tekstiviesti
  • Emma puh. 040 627 8172 / emma.sireeni@tamperemissio.fi
  • Kahvitarjoilu (Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat)