Senioripysäkin ammattiapu 60+

Meille kaikille kertyy elämän varrella erilaisia taakkoja kannettavaksi. Ikääntyminen tuo usein mukanaan suuria muutoksia ja luopumisia. Niitä voivat olla esimerkiksi eläkkeelle siirtyminen, oma tai läheisen sairaus, puolison kuolema, yksinäisyys tai alavireisyys ilman selkeää syytä.

Sinulla on mahdollisuus keskustella huolistasi työntekijän kanssa kahden tai kumppanisi kanssa yhdessä. Voit myös osallistua viikoittain kokoontuvaan keskusteluryhmään. Tarkoituksena on päästä vaikean elämäntilanteen yli ja löytää yhdessä uusia voimavaroja. 

Senioripysäkin toiminnasta vastaavat mielenterveystyön ammattilaiset. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Terapeuttiset keskusteluryhmät 

Senioripysäkin terapeuttisissa keskusteluryhmissä keskustellaan luottamuksellisesti ikääntymiseen liittyvistä asioista. Ryhmissä voi yhdessä muiden osallistujien kanssa tutkia omia ja toisten mielen sisältöjä – kokemuksia, ajatuksia ja tunteita – sekä löytää niille uusia näkökulmia.

Ryhmissä tutustumme itseemme ja toisiimme vuorovaikutuksen avulla. Tavoitteena on lievittää yksinäisyyttä, masennusta ja ahdistusta. Ryhmäprosessi jatkuu vielä ryhmän päättymisen jälkeenkin, ja ryhmän kannatteleva vaikutus kestää pitkään.

Uudet ryhmät alkavat pääsääntöisesti neljä kertaa vuodessa.

 

Yksilö- ja parivastaanottoja pidetään sovitusti.
Tarjoamme lisäksi asiakkaille mahdollisuutta keskusteluihin puhelimitse ajanvarauksella.
Ajanvarausnumero: 040 632 7455 

Lisätietoja ja ajanvaraus

Käyntiosoitteemme on Aleksanterinkatu 31 A 1, 2. kerros.


040 632 7455 / Ajanvaraus

 

Senioripysäkin tulostettava esite (PDF)

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: