Peurankallion Lähitori - avoinna kaikenikäisille! 

 

 

 

 

 

 

Peurankallion Lähitori on avoinna kaikenikäisille. Meillä asiakasta ja perhettä kuunnellaan ja voit keskustella toiveistasi ja arjen asioistasi. Yhdessä etsitään ratkaisuja hyvinvointisi parhaaksi. (Esite Lähitorista)

Meillä saat

  • osallistua ryhmiin ja tapahtumiin tai ideoida uutta
  • toimia vapaaehtoisena
  • sisältöä elämään ja voimaa arkeen

Maksuton palveluohjaus ja neuvonta

Palveluohjaaja auttaa ja tukee, kun tarvitset tietoa yksityisistä ja julkisista palveluista sekä laatu- ja hintatietojen vertailua. Saat apua hakemusten täytössä, esimerkiksi etuisuus, kuntoutus ja asumisen asioissa. Saat tietoa hoitotuki- ja edunvalvontavaltuutus -asioissa. Palveluohjaajaan voit olla yhteydessä missä tahansa sinua askarruttavissa asioissa.

Fysioterapeutin puoleen voit kääntyä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa. Apua saat kuntosaliharjoittelun aloittamisessa tai muun sopivan liikuntamuodon löytämisessä. Fysioterapeutti tukee myös apuvälineiden tarpeiden arvioinnissa ja ohjauksessa.

Sairaanhoitajan kanssa voit keskustella terveyteen ja sairastamiseen liittyvissä asioissa. Saat apua esimerkiksi korvien tarkastuksessa, tikkien poistossa, injektioiden pistämisessä sekä verenpaineen- ja verensokerin mittauksessa ja seurannassa. Halutessasi sairaanhoitaja voi tehdä muistitestin.

ITSEHOITO-huoneessa voit mitata verenpaineesi, tehdä itsehoitoon liittyviä testejä tai hoitaa Kela-asioitasi etäpalvelulla. Voit myös ottaa mukaasi esitteitä kuntoutuksesta, liikunnasta, terveyden edistämisestä ja yksityisistä palveluntuottajista.

Yhteystiedot

Lisätietoja:

Palveluohjaaja
Jenni Leijo
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15
040 749 9694

Fysioterapeutti
Satu Leinonen
Tavoitettavissa ti, to, pe klo 9-15
040 635 9420

Sairaanhoitaja
Marjo Uusi-Kakkuri
Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15
040 6700 115

Tule mukaan, meille on helppo tulla!

Katso tarkemmat bussiaikataulut: 

https://joukkoliikenne.tampere.fi/  

tai https://reittiopas.tampere.fi/

Käyntiosoite: 

Peurankallionkatu 10
33230 Tampere 

Kuntosali ja viikko-ohjelma

LÄHITORIN TOIMINTA:
ryhmät, tapahtumat ja tilaisuudet
KESÄKUUN OHJELMA (ESITE)

Näet viikottaiset tapahtumat ja ryhmät viikko-ohjelmastamme. Löydä sisältöä elämään ja voimaa arkeen avoimista ja maksuttomista tapahtumistamme. Kysythän lisää puh. 040 749 9694.

MA 12.6. Teemapäivässä
asiaa glaukoomasta (ESITE)

KUNTOSALISSA REMONTTI, SULJETTU TOISTAISEKSI (ESITE)

Itsenäisen kuntosaliharjoittelun käyttömaksu on 3e/ kerta tai 25e/3kk ja 50€/6kk kortti, jossa rajaton käyttöoikeus. Kortin voi ostaa ravintola Peurankellostamme.

Varaa oma aikasi kuntosalille yksilölliseen ohjaukseen fysioterapeutin kanssa 040 635 9420. Sinua opastetaan laitteiden käytössä sekä ohjataan oikeiden liikesuoritusten tekemiseen.

Ajankohtaista

Ravintola Peurankellossa tarjolla omatekoista ja maukasta lähiruokaa!

Tulethan meille vain täysin terveenä!

Vapaaehtoistyö
Peurankallion Lähitorilla

Vapaaehtoiset puhaltavat hengen Lähitoritoimintaan ja jakavat hyvää. Vapaaehtoiset toimivat esimerkiksi ulkoilu- ja juttelukaverina, saattajina tai apupoikina sekä ryhmänohjaajina ja aulaemäntinä.

Vapaaehtoisena saat uusia kavereita, mielekästä tekemistä, koulutusta ja virkistystä. Tule mukaan meidän rentoon joukkueeseen ja ideoidaan yhdessä sinulle omannäköisesi vapaaehtoistyö! Vapaaehtoisena voit olla vaikka muutaman kerran vuodessa tai joka viikko, huomioiden oma toiveesi. Soita palveluohjaajalle
puh. 040 749 9694!

Toriraati ja kyläkokous

Kiinnostaako ideointi toriraadissa? Tule mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan, kehittämään ja arvioimaan toimintaamme. Raati koostuu asiakkaista, vapaaehtoisista, yhteistyökumppaneista ja kaupungin edustuksesta. Kysy lisää palveluohjaajalta 040 749 9694.

Kyläkokous on kaikille avoin tilaisuus, jossa alueen asukkaat ja toimijat voivat kertoa ajatuksiaan, toiveitaan tai huoliaan omasta elämästään, asumisestaan ja asuinympäristöstään.​​​​

Jaa tämä sivu: