Peurankallio tarjoaa asumista ja yhteisöllisyyttä

Vuokra- ja omistusasunnot ovat tarkoitettu 65+ vuotiaille ja/tai palvelun tarpeessa oleville. Peurankallion esteettömät asunnot ovat valoisia ja kaikissa on lasitettu parveke. Jokaiseen asuntoon sisältyy talon oma turvapuhelinjärjestelmä, jolla asukas saa tarvittaessa apua ympäri vuorokauden.

Peurankallion ympärivuorokautisesta kotihoidon palvelusta vastaa Kotipeuran ammattitaitoinen henkilöstö lähiesimiehenään vastaava sairaanhoitaja. Asiakkaiden palautteiden mukaan henkilökunta on aidosti kuuntelevaa ja toista ihmistä arvostavaa. Kohtaamme ja hoidamme kaikki tasavertaisena.

Asuntohakemus

Peurankalliolle ei oteta toistaiseksi uusia asuntohakemuksia. Kun asuntoja vapautuu, esittelemme asuntoja tällä hetkellä jonottaville. 

Yhteydenotot

Kotiutukset ja sairaanhoitoon liittyvät asiat 

Vastaava kotisairaanhoitaja
Satu Tuominen​​
040 521 7877
arkisin klo 9 – 15

Asuntoasiat ja palvelut

Palveluohjaaja
Katri Salmi
040 732 8035
arkisin klo 9 – 15

 

Yhteystiedot

 

Peurankalliolla tapahtuu

Peurankalliolla saa vierailla

Peurankallio on senioritalo, jossa kaikki läheiset, sukulaiset, ystävät ja vapaaehtoistoiminnan ystävät saavat vierailla.

Peurankalliolla saat siis vierailla vapaasti, mikäli sinulla ei ole virustartunnan oireita, et odota COVID- 19 testin tulosta, eikä lähipiirissäsi ole COVID- 19 epäilyjä.

Peurankalliolla vieraillessa

  • suosittelemme vahvasti maskin käyttöä
  • huolehdi käsihygieniasta
  • pidä turvavälit