Ikäihmisten palvelut

24/7

Kun kotona asuminen itsenäisesti ei enää onnistu, saat apua ympärivuorokautisesta hoivastamme, jota myös tehostetuksi palveluasumiseksi kutsutaan. Ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökuntamme auttaa ja tukee sinua niin päivä- kuin yöaikaankin. Saat yksilöllisesti apua juuri siihen, mihin sitä tarvitset.

Kodeissamme on lämmin tunnelma ja aktiivinen, yhteisöllinen arki.  Järjestämme säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja henkilökuntamme ja vapaaehtoisten voimin. Vuorovaikutuksessa panostamme TunteVa® -menetelmään, joka tukee ja vahvistaa muistisairasta henkilöä.

Koskikoti keskustassa

Koskikodissa aivan Tampereen ydinkeskustassa saa ympärivuorokautista hoivaa.  Meillä on viisi tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia. Koskikodin palvelukeskuksen monipuolinen ja virkistävä toiminta on avointa kaikille.

 

Lue lisää

Petäjäkoti Härmälässä

Petäjäkodissa luonnonkauniilla ja rauhallisella Härmälän alueella tarjoamme tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaisia hoitojaksoja vaikkapa omaishoidon tueksi. Harrastus- ja ryhmätoiminta on avointa alueen kaikille ikäihmisille.

 

Lue lisää

KOTIHOITO & SENIORIASUMINEN

Kotihoidossa hoitaja tulee kotiisi ennalta sovitun mukaisesti. Hoitaja auttaa arjessa niissä asioissa, joissa apua tarvitset. Kotihoidon turvin pystyt asumaan omassa kodissa pidempään. Kotihoitomme henkilöstö on ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta. He välittävät ja huolehtivat sinusta niin kuin omista läheisistään.

Senioriasunnoissamme henkilökuntamme on turvanapin painalluksen päässä ja saatavilla avuksesi ympäri vuorokauden. Elämä Peurankalliossa on vireää, turvallista ja yhteisöllistä. Ravintolapalvelut, kuntosali ja harrastetilat sekä monet muut palvelut sijaitsevat saman katon alla.

Peurankallio Amurissa

Peurankallio sijaitsee viehättävällä Pyynikki-Amuri alueella. Tarjoamme yhteisöllistä asumista vuokra- ja omistusasunnoissa sekä kokonaisvaltaista ja arvostavaa kotihoitoa. Talosta löytyy myös ravintolapalvelut sekä mielekästä toimintaa Peurankallion Lähitorin järjestämänä.

 

Lue lisää

VAPAA-AIKA & HARRASTUKSET

Kanssamme voit harrastaa liikuntaa, kulttuuria tai kädentaitoja sekä tutustua uusiin ihmisiin. Jos sinulla on aikaa auttaa ja osallistua, meillä on monipuolisia vapaaehtoistehtäviä, joihin tarvitsemme juuri sinun panostasi. Tule rohkeasti mukaan.

Peurankallion lähitori

Lähitorilta löydät mielekästä tekemistä ja sisältöä elämääsi! Lähitorin monipuoliset tapahtumat ja ryhmät ovat kaikenikäisille. Saat kasvokkain apua arjen asioissa.

 

Lue lisää

Kyttälän Lähitori

On kohtaamispaikka,  jossa voi tavata tuttuja, saada apua arjen pulmiin sekä osallistua ja järjestää toimintaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita lähitoreille. 

 

Lue lisää

Vapaaehtoistyö ja kansalaistoiminta

Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Voit tulla mukaan itsellesi sopivalla tavalla ja silloin kun se sinulle sopii.

 

Lue lisää