Nikaman purkutyöt ovat käynnistyneet Kyttälässä

Tuomiokirkonkadun ja Kyttälänkadun kulmassa sijaitsevan, vuonna 1983 valmistuneen, Nikaman vanhan asuintalon purkutyöt ovat käynnistyneet. Purkutyöt valmistuvat huhtikuun 2024 loppuun mennessä. Rakentamispäätös tehdään myöhemmin keväällä.
TampereMissio ry on tehnyt urakkasopimuksen Skanska Talonrakennus Oy:n kanssa ja purkutyöt sisältyvät urakkasopimukseen.
Uuteen As. Oy Tampereen Nikamaan tulee sekä myytäviä että vuokrattavia asuntoja. Talon ensimmäiseen kerrokseen tulee liiketiloja ja toiseen kerrokseen TampereMission toimitiloja.
Kerroksiin 3.–4. tulee pääosin vuokrattavia asuntoja ja kerroksiin 5.–9. myytäviä huoneistoja. Yhteensä asuntoja tulee noin 90, joista noin 40 vuokrataan ja loput 50 myydään. Asuntojen laatutaso on korkea. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota toimivuuteen, esteettömyyteen ja turvallisuuteen.
Talon ylimmäiseen 10. kerrokseen tulee taloyhtiön saunatilat, kokoustila ja vehreä kattopuutarha. Kortteliin tulee naapuritalojen kanssa yhteinen, vehreä ja suojaisa piha-alue.
Myytäviin asuntoihin voi tehdä ennakkovarauksia. Rakentamispäätös tehdään loppukeväällä 2024, mikäli varausaste myytävien asuntojen osalta on riittävä.
Vuokra-asuntojen tarkat vuokrausehdot vahvistuvat noin puoli vuotta ennen talon valmistumista.

Asunnot myy ja ennakkovarauksia ottaa vastaan:
Kiinteistömaailma Ratina, Tommi Luosmala
puh. 050 597 1531, sähköposti tommi.luosmala@kiinteistomaailma.fi.

Tarkempia tietoja asunnoista löytyy sivustolta www.nikamatampere.fi.

Lisätiedustelut:
Tarja Eho
TampereMissio
Toiminnanjohtaja, toimitusjohtaja
tarja.eho(@)tamperemissio.fi
040 748 7470