Haetaan toiminnanjohtajaa

Etsimme aktiiviseen joukkoomme nyt

TOIMINNANJOHTAJAA

vastaamaan yhdistyksen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimimaan toimitusjohtajana yhdistyksen 100 % omistamassa palveluyhtiössä.
 
Tehtävä on monipuolinen, vastuullinen ja laaja-alainen. Pääset johtamaan hallituksen hyväksymän strategian toteutumista kokonaisvaltaisesti sitoutuneiden ammattilaisten kanssa. Vastaat yhdistyksen sekä palveluyhtiön taloudesta, kilpailutuksista, sopimushallinnasta, viestinnästä ja yrityskuvasta, kansalaistoiminnasta sekä näiden kehittämisestä muun johtoryhmän rinnalla.
 
Olet hyvä ihmisten johtaja ja sinulla on

  • Aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
  • Vahva liiketoimintaosaaminen ja tausta laajasta tulosvastuusta
  • Kokemusta julkisista hankinnoista sekä hankerahoitusosaamista
  • Vahvaa näyttöä julkisen tilaajaorganisaation yhteistyöstä
  • Soveltuva korkeakoulututkinto

 
Henkilöominaisuuksiltaan etsimme strategisesti ajattelevaa arvojohtajaa hyvillä ihmissuhdetaidoilla varustettuna. Etsimämme henkilö on hyvä viestijä ja toimii eri sidosryhmien kanssa aktiivisessa vuorovaikutuksessa.

TampereMission organisaatio on matala ja toimintakulttuuri avoimen tasavertainen. Henkilöstömme koostuu sitoutuneista, omaa vastuualuettaan kehittävistä ammattilaisista. Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi laajasti. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö ja hallitus.

Lisätietoja tehtävästä saat Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Aholalta, numerosta 0400 739 308, hakuaikana tiistaisin ja torstaisin, parhaiten klo 15–16 välisenä aikana.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.5. mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi
 

Haku alkaa 24. huhtikuuta 2024 ja päättyy 13. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

TampereMissio on moderni, ajassa kiinni oleva sosiaalialan järjestö ja yhteiskunnallinen yritys. Henkilöstömäärämme on lähes 300 ja toiminnassamme on mukana yli 400 vapaaehtoista. Teemme vahvalla arvopohjalla töitä lasten ja nuorten, lapsiperheiden, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten kanssa yhteisenä visionamme Myötäelävä kaupunki.

Yhteiskunnallinen yritys TampereMissio Palvelut Oy tuottaa asumis- ja asumisen tuen palveluita ikäihmisille ja kehitysvammaisille ihmisille. Palveluyhtiön kolme ravintolaa tuottavat ateriapalveluita omille hoivakodeille ja lounasasiakkaille.

Yhdistyksen matalankynnyksen kansalaistoiminta on suunnattu lapsiperheille, nuorille, ikäihmisille ja kehitysvammaisille henkilöille. Yhdistyksen merkittävän omarahoituksen lisäksi toimintaan saadaan STEA-, ESR-, Pirhan ja Tampereen kaupungin rahoitusta.