Oletko hyvä kuuntelija?

Anna hetki aikaasi ja tule vapaaehtoiseksi Aamukorvaan.

Aamukorva on erityisesti ikäihmisille suunnattu keskusteluapua tarjoava palvelu, jossa vapaaehtoiset vastaavat soittoihin vuoden jokaisena aamuna klo 6–9. Aamukorvaan voi soittaa nimettömänä ja puhelut ovat luottamuksellisia. Puheluissa keskustellaan arjen tapahtumista, pienistä ja isoista elämän kohokohdista ja kriiseistä.

Miksi Aamukorvaan?

Saat itsenäisen ja merkityksellisen vapaaehtoistehtävän ja samalla pääset mukaan mukavaan yhteisöön. Merkityksellisyys tulee soitoista, joiden aiheet kumpuavat yksinäisyydestä ja muista arkeen ja elämään liittyvistä isoista ja pienistä asioista. Saat tehtävään perehdytyksen ja jatkuvan tuen koordinaattorilta, mutta Aamukorvana pärjäät ihan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Aamukorvan vapaaehtoiset muodostavat verkoston, joka kokoontuu säännöllisesti lisäkoulutusten, työnohjauksen sekä virkistyksen tiimoilta.

Vuoro tulee kohdallesi kerran kuukaudessa ja se kestää klo 6–9. Jos kotoasi löytyy rauhallinen tila, voit toimia Aamukorvassa etäyhteydellä. Tarvittaessa tarjoamme häiriöttömän päivystysympäristön.

Lisätietoja

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Aamukorva
Minna Putkisaari
040 759 9399

Ilmoittaudu mukaan

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: