Oletko hyvä kuuntelija?

Anna hetki aikaasi ja tule vapaaehtoiseksi Aamukorvaan.

Aamukorva on erityisesti ikäihmisille suunnattu keskusteluapua tarjoava palvelu, jossa vastataan vuoden jokaisena aamuna klo 6–9. Aamukorvan perusperiaatteisiin kuuluvat nimettömyys ja luottamuksellisuus. Puheluissa keskustellaan arjen tapahtumista, pienistä ja isoista elämän kohokohdista ja kriiseistä.

Miksi Aamukorvaan?

Saat itsenäisen ja merkityksellisen vapaaehtoistehtävän ja samalla pääset mukaan mukavaan yhteisöön. Merkityksellisyys tulee soitoista, joiden aiheet kumpuavat yksinäisyydestä ja muista arkeen ja elämään liittyvistä isoista ja pienistä asioista. Saat tehtävään perehdytyksen, mutta Aamukorvana pärjäät ihan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Aamukorvan vapaaehtoiset muodostavat verkoston, joka kokoontuu säännöllisesti lisäkoulutusten, työnohjauksen sekä virkistyksen tiimoilta. Aamukorvan työntekijän tuki vapaaehtoisille on saatavilla aina arkisin klo 9-17.

Vuoro tulee kohdallesi kerran kuukaudessa ja se kestää klo 6–9. Jos kotoasi löytyy rauhallinen tila, voit toimia Aamukorvassa etäyhteydellä. Tarvittaessa tarjoamme häiriöttömän päivystysympäristön.

Lisätietoja

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Aamukorva
Minna Putkisaari
040 759 9399

Ilmoittaudu mukaan

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: