Kimpassa-perhetoiminta vauvaperheille

Mukavaa yhdessäoloa rennossa ilmapiirissä

Kimpassa-perhetoiminnan ryhmät kokoontuvat Tampereen keskustassa  sekä Kaukajärvellä, Linnainmaalla, Tesomalla ja Multisillassa.

Kimpassa:

  • pienryhmiä vauvoille ja heidän vanhemmilleen
  • varhaista vuorovaikutusta
  • vertaistukea vauvaperheille
  • toimintaa ja tekemistä vauvojen kanssa
  • maksutonta kaikille

Keskustaryhmät kokoontuvat osoitteessa Kuninkaankatu 5 G 164.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

Keskusta / 040 746 4740

Lähiöt / 040 776 1910

 

Isätyö

Pienten lasten isät ovat tervetulleita mukaan toimintaan jakamaan kokemuksiaan tai hakemaan vastauksia vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä, mutta ennen kaikkea viettämään aikaa toisten isien kanssa. Tule mukaan toimintaan poikkeamalla tiistaisin Isäkahvilaan tai lähetä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kaikille vauva- ja taaperoperheiden isille sekä odottaville isille avoin Isäkahvila kokoontuu kahvittelun ja rennon jutustelun merkeissä tiistaisin klo: 16-18 Kimpassa-perhetoiminnan tiloissa Tampereella osoitteessa Kuninkaankatu 5 G 164. Poikkea kahville ja jutellaan lisää!

Lisätietoja isätoiminnasta antaa isätoiminnan ohjaaja Lauri Puisto p. 0411 7313 228

isatyo@tamperemissio.fi

 

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta?

Lähde Äitikaveriksi pikkulapsiperheen äidille

On paljon pienten lasten äitejä, jotka kaipaavat seuraa ja rinnalla kulkijaa, eli juuri sinua! Sinulla voi olla omia lapsia, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet aidosti läsnä ja kiinnostunut.

Tapaat äidin kanssa noin kaksi kertaa kuukaudessa ja te sovitte, miten vietätte aikaa yhdessä, lasten kanssa tai ilman. Tapaamiset voivat voi olla sisällöltään esimerkiksi seuraa harrastukseen, lenkille tai kahville. Äitikaveri ei ole lastenhoitaja.

Olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen. Toimit tavallisen ihmisen taidoin, mutta saat tehtävään perehdytyksen sekä tukea työntekijöiltä.

Toimiessasi vapaaehtoisena lasten ja nuorten parissa sinulta pyydetään lupa rikostaustaotteen selvittämiseen ennen vapaaehtoistoiminnan aloittamista.

Kysy Äitikaveri -vapaaehtoistoiminnasta

Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Kirjoitathan viestikenttään "Äitikaveriksi". 

Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse tai puhelimitse: 

kimpassa@tamperemissio.fi 

040 776 1910

 

Tilaa Vauvavuosi Kimpassa -opas e-kirjana

Olemme julkaisseet Vauvavuosi Kimpassa -oppaan vanhemman ja vauvan välisen vuorovaikutuksen tueksi. Oppaassa kerrotaan myös Kimpassa-perhetoiminnasta. Voit tilata oppaan veloituksetta käyttöösi e-kirjana yhteydenottolomakkeella. Kirjoitathan viestikenttään "Opastilaus", niin lähetämme sinulle oppaan e-kirjana.  

Kimpassa-perhetoiminta on myös Facebookissa!

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: