Lahjoittamalla poistat yksinäisyyttä!

 

TampereMission tukijana olet mukana äärimmäisen tärkeässä työssä poistamassa kaupungistamme yksinäisyyttä! Tarjoamamme apu ja muu toiminta ovat saajille maksuttomia, joten pienituloisillakin on mahdollisuus päästä toimintamme piiriin.

Lahjoitukset menevät seniorien, nuorten, pikkulapsiperheiden ja kehitysvammaisten ihmisten parissa tekemämme työn kehittämiseen, ylläpitämiseen ja laajentamiseen. Käytämme rahaa joustavasti siellä missä apua eniten tarvitaan.

Yli 300 vapaaehtoistamme antavat aikaansa ja läsnäoloaan kaupunkimme yksinäisille vanhuksille, nuorille ja lapsiperheille. Ammattiauttajamme tarjoavat apua Iltalinjalla, Senioripysäkillä ja Korttelikerhoissa.

Työtämme varten kerättyjä varoja tarvitaan vapaaehtoistoiminnasta syntyviin kuluihin sekä toiminnasta viestimiseen. Vapaaehtoiset saavat tehtäviinsä perehdytyksen, jatkuvan tuen ja lisäkoulutuksia.

Olemme yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys. Tuemme ihmisiä heidän oman elämänsä merkityksellisyyden löytämisessä ja vahvistamisessa – yhdessä heidän kanssaan. Arvopohjamme merkitsee meille lähimmäisyyttä, vastuullisuutta ja yhdenvertaisuutta.

 

Lahjoita Sinulle sopiva summa!

 

MobilePay
MobilePay lahjoitukset numeroon 16023

 

Tilisiirto
Voit tallentaa rahalahjoituksesi suoraan tilillemme:

Nordea              FI39 1146 3001 1139 40

TSOP                  FI35 5730 0820 4378 42

 

Säännöllinen lahjoitus tai lasku
Jos haluat, voimme lähettää Sinulle laskun haluamallesi summalle viitenumeroineen. Voit myös halutessasi ryhtyä säännölliseksi kuukausi- tai vuosilahjoittajaksi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

 

Keräyslupa: Keräyslupamme numero on RA/2019/1068.

Lahjoitustiedustelut

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen