Jaa maailmasi, et jää yksin!

Meiltä löydät monenlaisia mahdollisuuksia osallistumiseen. Voit tulla yksin, perheesi, ystäväsi tai puolisosi kanssa, miten vain. Tule sellaisena kuin olet! Pääasia on, että et jää yksin.

Monipuoliset tapahtumamme ja ryhmämme ovat avoimia ja maksuttomia kaikenikäisille eri puolilla Tamperetta. Ammattilainen auttaa sinua kasvokkain arjen asioissa olit sitten perheenäiti tai seniori, jos sellaista apua tarvitset. Kehitysvammaisille ja tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarjoamme mahdollisuuksia tavata muita, saada ohjausta ja harrastaa.

Meiltä löydät ystävällisen kuulijan ja keskustelukumppanin jopa aamun varhaisina tunteina.

Tullaan tutuiksi! Tule rohkeasti mukaan!

Linja 20

Nuorelle tarjolla tukea ja toimintaa kohti koulu- ja työelämää. Tukea saa sekä arjen perusasioihin että tulevaisuuden suunnitteluun. Tarjolla yksilövalmennusta sekä kiinnostavia toiminnallisia ryhmiä.


 

LUE LISÄÄ

Matkalla-toiminta

Tukea arjen askeliin ja voimavarojen vahvistamiseen mielenterveyspalveluihin jonottaville 16-29-vuotiaille nuorille. Tarjolla yksilövalmennusta, Olkkaritoimintaa ja tutustumiskäyntejä.

 

LUE LISÄÄ

Kimpassa-perhetoiminta vauvaperheille

Varhaista vuorovaikutusta, tukea vanhemmuuteen sekä vertaistukea vauva-arkeen Tampereen keskustassa, Kaukajärvellä, Linnainmaalla, Tesomalla ja Multisillassa.
 

LUE LISÄÄ

Peurankallion lähitori

Lähitorilta löydät mielekästä tekemistä ja sisältöä elämääsi! Lähitorin monipuoliset tapahtumat ja ryhmät ovat kaikenikäisille. Saat kasvokkain apua arjen asioissa.

 

LUE LISÄÄ

Ikäihmisten auttava puhelin Aamukorva

Aamukorva tarjoaa ystävällisen kuulijan ja keskustelukumppanin aamun varhaisina tunteina. Päivystämme joka aamu klo 6–9.

 

LUE LISÄÄ

Kyttälän lähitori

On kohtaamispaikka,  jossa voi tavata tuttuja, saada apua arjen pulmiin sekä osallistua ja järjestää toimintaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita lähitoreille.


 

LUE LISÄÄ

Likellä-kerhotoiminta

Yhdessä asukkaiden avatut toiminnalliset korttelikerhot mahdollistavat ikäihmisten osallisuuden ja vaikuttamisen lähellä kotia.


 

LUE LISÄÄ

Senioripysäkin ammattiapu 60+

Yksilö- ja parisuhdekeskustelut sekä ryhmätoiminta on helpottanut useiden seniorien elämää. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

LUE LISÄÄ

Iltalinjalla-kansalaisten kohtaamispaikka

Kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille mahdollisuus tavata ihmisiä, saada ohjausta ja harrastaa.

 

LUE LISÄÄ

Senioripysäkiltä oma tukihenkilö 60+

Kaipaatko elämääsi luotettavaa ihmistä seuraksesi? Voitte tehdä yhdessä erilaisia asioita toiveidenne mukaan saaden iloa ja piristystä elämään. 
 

LUE LISÄÄ