1_linja20_musta.png       1.VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb_MV.png  1_EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.jpg

Hankkeen esittely 

Linja 20 -hankkeen tavoitteena on löytää palvelujärjestelmän ulkopuolella olevia 18-29-vuotiaita tamperelaisia nuoria ja kehittää toimintatapoja heidän työ- ja toimintakykynsä vahvistamiseksi. Hanke kehittää uusia työtapoja kohderyhmän löytämiseksi, voimavaraistaa nuoria yksilöllisesti ja pienryhmissä yhteisö- ja luovien menetelmien avulla, ennaltaehkäisee radikalisoitumista, kehittää mentorointimalleja, rakentaa vaikuttavuutta, sekä edistää syrjäytymisvaarassa olevien nuorten asemaa nostamalla ilmiön julkiseen keskusteluun.

Hankkeen toteuttavat vuosina 2020-2023 TampereMissio, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö ja Tampereen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Tampereen kaupungin ja paikallisten toimijoiden kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Tampereen kaupunki.

Syksyllä 2022 TampereMissio ja Vamos aloittivat yhteistyössä Matkalla-toiminnan, joka on suunnattu mielenterveyden palveluiden jonoissa oleville 16-29v nuorille tamperelaisille. Matkalla on yksilön tarpeista lähtevää vapaaehtoista toimintaa yksilö- ja ryhmävalmennuksen keinoin. 

Lisätietoja

Projektipäällikkö, TampereMissio
Kati Malmi
041 730 6152
kati.malmi@tamperemissio.fi

 

Tutustu tarkemmin hankkeen toimintaan - Linja 20 - toimintaa ja tukea nuorille

            

                tamperemissio_logo (3).png      Vamos_logo_original_CMYK (002).png     TAMK_logo_rgb (003).png


 

Ota yhteyttä

Pakollinen

Jaa tämä sivu: