Paikkoja auki tulevaisuuden tekijöille

Meille voit hakea kesätöihin, työharjoitteluun tai TET-jaksolle. Tarjoamme myös eripituisia  työssäoppimis-, koulutussopimus-, työkokeilu- ja siviilipalveluspaikkoja - Hae rohkeasti mukaan! 

Harjoittelupaikat

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen opintoihin ja erikoistumiseen liittyvän harjoittelun. Ohjaamme harjoittelua sitoutuneesti ja perehdytämme työtehtäviin kunnolla. 
Mikäli olet viimeisen vuoden opiskelija voit hakea työharjoittelupaikkaa meiltä. 

Opinnäytetyöt

Etsitkö sopivaa lopputyöprojektia tai opinnäytetyön aihetta hoiva- tai järjestötyön kentältä? Teemme yhteistyötä ammattikoulujen, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoiden kanssa. Jos sinulla on idea opinnäytetyön aiheeksi, kuulisimme siitä mielellämme. Voimme myös ehdottaa aiheita, joita haluaisimme opiskelijoiden kartoittavan ja tutkivan, jos haluat tarttua tilaisuuteen. 

Työssäoppimisjaksot ja työkokeilut

Meillä on myönteisiä kokemuksia työkokeilujen ja erilaisten työssäoppimisjaksojen järjestämisestä. Työpaikalla toteutettavan työkokeilun avulla voit saada jalkasi työpaikan oven väliin, kun palaat työmarkkinoille tai olet vaihtamassa alaa ja olet aloittamassa uutta uraa.  

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja taustastasi lyhyesti. 

Kerro myös, millainen harjoittelu tai työskentely sinua kiinnostaa. 

Voit lähettää hakemuksesi ja harjoitteluun liittyviä tiedusteluja sähköpostiin: 

rekry@tamperemissio.fi