LIKELLÄ-KAMPANJA IKÄIHMISTEN YKSINÄISYYDEN VÄHENTÄMISEKSI

Mahdollisuuksia yrityksille!

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia tapoja olla näkyvästikin mukana poistamassa Tampereelta yksinäisyyttä. Rahalahjoitus on perinteinen tapa tukea toimintaamme, mikä voi merkitä vaikkapa teille nimikoitua ikäihmisten Korttelikerhoa. Pro bono -yhteistyössä voitte lahjoittaa osaamistanne. Yrityksenne henkilöstö voi osana tyhy-toimintaa tehdä meillä vapaaehtoistyötä ja saada hyvää mieltä pitkäksi aikaa. Tavaralahjoitukset ovat myös mahdollisia, esim erilaisille taloustavaroille ja kiinteistönhoitoon liittyville tuotteille on työssämme aina tarvetta. 

Kyse voi olla myös kumppanuudesta. Voimme vastavuoroisesti tarjota esimerkiksi kansalais- ja vapaaehtoistoimintaan tai yhteisöjen rakentamiseen liittyvää osaamistamme käyttöönne. Julkaisemme Aamulehden liitteenä 1-2 kertaa vuodessa TampereMissio-lehteä, jonka sivuilla mielellämme kerromme yritysten kanssa tehtävästä yhteistoiminnasta. Mielellämme kerromme hyvästä yhteistyöstä myös uutiskirjeessämme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Hyvää voit tehdä myös vuokraamalla tilaisuuksiinne Nikaman saunaamme. Katso tästä saunan tiedot ja tee varaus.

Olemme tehneet Aamulehden Moron kanssa yhteistyösopimuksen liittyen TampereMission omistaman Kämmenniemessä olevan Vähäsillan leirikeskuksen käyttöön ja alueen toiminnalliseen kehittämiseen. Leirikeskus on avattu yleishyödyllisten järjestöjen ja toimijoiden käyttöön maksutta. Moro on aktiivisesti mukana alueen kehittämisessä ja raportoi sen etenemisestä. Yrityksesi voi liittyä mukaan tähän rinkiin ja lahjoittaa osaamista tai tuotteita alueen kehittämiseksi tamperelaisten yhteiseksi kesäpaikaksi. 

 

Lahjoita Sinulle sopiva summa tai tee tuotelahjoitus

•  MobilePay lahjoitukset numeroon 16023

•  Tilisiirto - voit tallettaa rahalahjoituksesi suoraan tilille:

  • Nordea FI39 1146 3001 1139 40
  • TSOP FI35 5730 0820 4378 42

•  Lasku - Voimme lähettää sinulle laskun haluamallesi summalle viitenumeroineen. Tätä varten täytä viereinen Ota yhteyttä -lomake.

• Tuotelahjoitus – täytä viereinen Ota yhteyttä -lomake, noudamme tuotteet.

 

Lämmin kiitos osallistumisesta!

 

Kysy lisää

Matti Helin
Järjestöjohtaja
matti.helin@tamperemissio.fi
040 546 6848

 

TampereMission keräyslupa on RA/2019/1068.

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen