Anna Joulukassin lämmittää!

 

Operaatio Joulukassi on toiminut Tampereella yhdeksän vuotta. Sadat yritykset ja yksityishenkilöt ovat halunneet tuottaa hyvää joulumieltä ja saada antamisen iloa näiden vuosien aikana. Iso kiitos kaikille lahjoittajilla!

Tänä jouluna pyydämme Sinulta pehmeää pakettia. Toteutamme yhdessä Tullintorin kauppakeskuksen ja Taito-Pirkanmaa ry:n kanssa #SukkiaSuurellaSydämellä -kampanjan, jossa tavoitteena on kerätä tuhat villasukkaa tai lapasta vanhuksille ja pikkulapsille.

TampereMissio välittää sukat ja lapaset niitä tarvitseville vähävaraisille tamperelaisille vanhuksille ja pikkulapsiperheille ennen joulua. Aamulehden Moro raportoi kampanjan etenemisestä.

Osallistua voit lahjoittamalla uusia villasukkia ja lapasia tai antamalla rahaa keräykseen. Operaatio Joulukassin keräystuotto käytetään tänä jouluna villasukkien ja lapasten hankintaan vanhuksille ja pikkulapsille. 

 

Lahjoita Sinulle sopiva summa tai tee tuotelahjoitus

•  MobilePay lahjoitukset numeroon 16023

•  Tilisiirto - voit tallettaa rahalahjoituksesi suoraan Operaatio Joulukassin tilille:

  • Nordea FI39 1146 3001 1139 40
  • TSOP FI35 5730 0820 4378 42

•  Lasku - Voimme lähettää sinulle laskun haluamallesi summalle viitenumeroineen. Tätä varten täytä viereinen Ota yhteyttä -lomake.

• Tuotelahjoitus – Voit osallistua Operaatio Joulukassiin lahjoittamalla vanhuksille ja pikkulapsille sopivia uusia villasukkia ja lapasia. Täytä viereinen Ota yhteyttä -lomake, noudamme tuotteet.

 

Lämmin kiitos osallistumisesta!

 

Matti Helin

järjestöjohtaja
040 546 6848
matti.helin@tamperemissio.fi

 

TampereMission keräyslupa on RA/2019/1068.

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen