Koskikodin palvelukeskus

Koronatilanteen takia Koskikodin palvelukeskuksen tapahtumat ja ryhmätoiminta sekä kuntosalin käyttö on keskeytetty toistaiseksi. 

Henkilökohtaisia ohjausaikoja voit varata normaalisti. Sivun alaosassa yhteystiedot.

Ravintola Selma palvelee asiakkaita normaalisti ma–pe klo 8–15 ja la klo 10–14. Selmasta voit edelleen tilata aterioita kotiin. Voit esittää toiveen tilauksen tuojasta (Minna, Kati-Aurora tai Toni), jos olisi muutakin asiaa.

Maaliskuun kuukausikirje (PDF)
Kohta on jo vuosi siitä, kun jouduimme opettelemaan hoitamaan monia arkisia asioita etänä. Kuukausikirjeessä esittelemme ensimmäisen jumppavideomme tekemistä, joka toivon mukaan innostaisi ihmisiä pitämään kunnostaan huolta kotioloissa.

Ajankohtaista
Käyhän kurkkaamassa 23.2. tekemäämme "Liiku videon mukana, istuen tai seisten" -jumppavideota. Lisää palvelukeskuksen videoita löydät TampereMission Youtube-kanavalla.

Tuoreimpia kuulumisiamme voit seurata Instagram-kanavallamme.

Kaipaatko arkeesi tekemistä ja uusia tuttavuuksia? Meiltä löytyy monenlaisia harrastusmahdollisuuksia liikunnasta keskusteluun ja kulttuurista luovaan toimintaan
- ja tietysti mukavaa porukkaa, johon olet tervetullut mukaan!  

Katso vaihtoehdot lukujärjestyksestämme ja tule rohkeasti kokeilemaan!  Suurin osa ryhmistämme on maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan myös kursseille, tapahtumiin ja retkille. Piipahda palvelukeskuksella, niin kerromme lisää.

Askarruttaako arki? Onko mielen päällä huoli?

Autamme sinua arjen huolien ja pulmien ratkaisemisessa, olipa kyseessä sitten pieni tai iso asia. Poikkea juttusille, niin selvitellään asioita yhdessä. Koskikodin palveluohjaajan, fysioterapeutin ja toimintaterapeutin ohjaus ja neuvonta on kaikille maksutonta.

Tule mukaan, meille on helppo tulla

Löydät meidät keskeltä kaupunkia Rongankadun ja Tuomiokirkonkadun kulmasta. Olemme avoinna maanantaista torstaihin klo 8 - 15.30 ja perjantaisin klo 8 - 15.00.  

Yhteystiedot

Fysioterapeutti
Minna Putkisaari
040 632 7834

Toimintaterapeutti
Kati-Aurora Kuuskoski
040 135 0733

Palveluohjaaja
Toni Saravirta
040 573 7615

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: