Koskikodin palvelukeskus

Koronatilanteen takia Koskikodin palvelukeskuksen tapahtumat,  ryhmätoiminta sisätiloissa sekä kuntosalin käyttö on keskeytetty toistaiseksi. 

Ravintola Selma on avoinna ma-pe klo 8-14, la 10-14.

Henkilökohtaisia ohjausaikoja voit varata normaalisti. Sivun alaosassa yhteystiedot.

OHJE: Kun klikkaat punaista tekstiä, pääset suoraan liitteisiin tai videoihin.

Toukokuun kuukausikirje (PDF)
Kuukausikirjeessä kuulumisia ja värikkäitä tunnelmia palvelukeskuksesta ja lähimaisemista.

Ajankohtaista
- Aloitamme kaksi etäluustokurssia 5.5. ja 7.5. osteoporoosia tai osteopeniaa sairastaville. Syksylle suunnittelemme luustokurssia lähitoteutuksena, kysy lisää: toimintaterapeutti Kati-Aurora Kuuskoski 040 135 0733. 
- Tiistaisin teemme yhteisiä kävelylenkkejä ja torstaisin Turistit-ryhmä vierailee osallistujien kesken sovituissa paikoissa. Lue lisää kuukausikirjeestä.
- Vapaaehtoisenamme työskentelevä runoilija-lyyrikko Arja Rantanen esittää videolla kaksi runoa, Manner ja Harmaja.

Palvelukeskus sosiaalisessa mediassa
Tuoreimpia kuulumisiamme voit seurata Instagram-kanavallamme. TampereMission Youtube-kanavalta löydät kaikki eri aiheista julkaisemamme videot.

Kaipaatko arkeesi tekemistä ja uusia tuttavuuksia? Meiltä löytyy monenlaisia harrastusmahdollisuuksia liikunnasta keskusteluun ja kulttuurista luovaan toimintaan
- ja tietysti mukavaa porukkaa, johon olet tervetullut mukaan!  

Katso vaihtoehdot lukujärjestyksestämme ja tule rohkeasti kokeilemaan!  Suurin osa ryhmistämme on maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan myös kursseille, tapahtumiin ja retkille. Piipahda palvelukeskuksella, niin kerromme lisää.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö? 

Vilkaise oheisesta liitteestä, mitä kaikkea vapaaehtoisen tehtäviin voi sisältyä Koskikodin palvelukeskuksessa (PDF). Vapaaehtoistyön koordinaattorina toimii toimintaterapeutti Kati-Aurora, puh. 040 135 0733.

Askarruttaako arki? Onko mielen päällä huoli?

Autamme sinua arjen huolien ja pulmien ratkaisemisessa, olipa kyseessä sitten pieni tai iso asia. Poikkea juttusille, niin selvitellään asioita yhdessä. Koskikodin palveluohjaajan, fysioterapeutin ja toimintaterapeutin ohjaus ja neuvonta on kaikille maksutonta.

Tule mukaan, meille on helppo tulla

Löydät meidät keskeltä kaupunkia Rongankadun ja Tuomiokirkonkadun kulmasta. Olemme avoinna maanantaista torstaihin klo 8 - 15.30 ja perjantaisin klo 8 - 15.00.  

Yhteystiedot

Fysioterapeutti
Minna Putkisaari
040 632 7834

Toimintaterapeutti
Kati-Aurora Kuuskoski
040 135 0733

Palveluohjaaja
Toni Saravirta
040 573 7615

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: