Hoivaa ikäihmisille ja kehitysvammaisille

Teemme töitä asiakkaan kotona, joten meille on tärkeintä asiakkaan omien valintojen ja toiveiden kunnioittaminen sekä tasa-vertainen kohtaaminen. Tuemme asiakkaan toimintakykyä ja teemme yhteistyötä  omaisten kanssa. Olemme yli 20 vuoden ajan kehittäneet ja käyttäneet TunteVa®-toimintamallia, joka on muistisairaiden kohtaamiseen luotu vuorovaikutusmenetelmä.

TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa ikäihmisten asumis- ja päivätoiminnan palveluja Koskikodissa, Petäjäkodissa ja Peurankalliolla sekä kehitysvammaisten ihmisten asumisen, päivä- ja työtoiminnan sekä vapaa-ajan palveluja Rongankodissa.

Ravintolapalveluita tarjoavat  Selma ja Peurankello.

 

Koskikoti

Koskikodissa aivan Tampereen ydinkeskustassa saa ympärivuorokautista hoivaa. Meillä on viisi tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia. Koskikodin palvelukeskuksen monipuolinen ja virkistävä toiminta Kyttälässä on avointa kaikille.
 

 

LUE LISÄÄ

Petäjäkoti

Petäjäkodissa luonnonkauniilla Härmälän alueella on tehostettua palveluasumista, lyhytaikaisia hoitojaksoja vaikkapa omaishoidon tueksi ja ryhmätoimintaa alueen kaikille ikäihmisille.


 

 

LUE LISÄÄ

Peurankallio

Peurankallio sijaitsee viehättävällä Pyynikki-Amuri alueella. Tarjoamme yhteisöllistä asumista vuokra- ja omistusasunnoissa sekä kokonaisvaltaista ja arvostavaa kotihoitoa. Talosta löytyy myös ravintolapalvelut sekä mielekästä toimintaa Peurankallion Lähitorin järjestämänä.

 

LUE LISÄÄ

Rongankoti

Rongankoti tarjoaa yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta tukevaa asumista sekä monipuolista päivä- ja työtoimintaa. Meillä jokainen kehitysvammainen ihminen voi tulla kuulluksi.

 

LUE LISÄÄ

Ravintola Selma

Haluatpa haukata herkullista aamiaista, nauttia kotoisasta lounasruoasta tai viettää leppoisan hetken kahvilan herkkujemme parissa – olemme sinua varten keskustassa, Tuomiokirkonkadulla.

 

LUE LISÄÄ

Ravintola Peurankello

Kodikas ja kaikille avoin ravintolamme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä Peurankalliossa Pyynikillä. Tarjolla lounasta ja järjestämme niin kodin juhlat kuin erilaiset kokouksenkin.

 

LUE LISÄÄ

Jaa tämä sivu: