Uusi Yhteisövalmennus-ryhmä alkaa!


Yhteisövalmennuksen päivämäärät ovat to-pe 4.-5.11.2021 sekä to-pe 18.-19.11.2021, kunakin päivänä klo 9-14 (välissä lounastauko). Paikka on vielä avoinna, mutta Tampereen keskustassa kuitenkin. Valmennukseen osallistuminen on sinulle maksutonta, kuten aamukahvit myös.

 

Yhteisövalmennuksessa uusi tai olemassa oleva ryhmä luo yhdessä uutta auttamistoimintaa, harrastuksia tai tapahtumia - osallistujien omien kokemuksien, kiinnostusten ja kykyjen pohjalta.

Käytämme yhteisövalmennuksissamme Kaapeli / CABLE -yhteisövalmennusmenetelmää. Kaapeli on Briteistä Keski-Euroopan kautta Suomeen rantautunut yhdessä tekemisen, toimijuuden ja vertaistuen työskentelytapa (Community Action Based Learning for Empowerment). Kaapelilla on 2000-luvun kuluessa tehokkaasti edistetty arjen hyvinvointia lukuisissa valmennuksissa ja hankkeissa.

Työskentelyssä ryhmä avoimen vuorovaikutuksen sekä yhteisen tekemisen kautta luo toimintansa päämäärät ja kohteet itse – nojautuen ryhmän jäsenten kokemuksiin, kiinnostuksiin ja kykyihin. Tuloksena syntyy konkreettista uutta aktiivisuutta, esim. harrastustoimintaa tai tapahtumia sekä uutta ystävyyttä.

 

Lisätietoja & ilmoittautumiset 31.10. 2021 mennessä:


Matti Helin

040 546 6848

matti.helin@tamperemissio.fi

Jaa tämä sivu: