Tervetuloa Erätauko-keskusteluun aiheesta Minun nuoruuteni

ma 12.12.2022 klo 16.30
TampereMission kohtaamispaikka Tullintorilla

Laila Kinnunen, Beatles vai Justin Bieber? Pitkät puhelut lankapuhelimen päässä ja Sony Walkmanin C-kasettisoittimen tuoma mahdollisuus kuunnella musiikkia missä tahansa. Kumpaa kanavaa sitä tänään katsoisi televisiosta ja mitä kaikkea saikaan yhdellä markalla? Korona ja ihmisten tapaaminen Zoom-videopuhelussa. Aikakaudet ovat olleet erilaisia. 

Miltä sinun nuoruutesi näytti? Mikä oli sinulle merkityksellistä ja tärkeää? Entä minkälaiset haasteet olivat ajalle tyypillisiä? 

Erätauko-säätiö järjestää yhdessä TampereMission kanssa Erätauko-keskustelun, jonka tarkoituksena on kuulla kokemuksia ja mietteitä nuoruusajoilta. Keskustelun tavoitteena on ymmärtää paremmin nuoruutta eri aikakausina, oppien samalla niin historiasta, tämän päivän haasteista kuin muiden ihmisten arjesta. Olisi hienoa päästä kuulemaan myös sinun ajatuksiasi ja kokemuksiasi aiheesta.

Tarkoituksena on viettää mukava ilta yhdessä, rauhassa keskustellen. Samanmielisyyden sijaan Erätauko-keskusteluiden tarkoituksena on ajatusten ja kokemusten vaihto. Keskustelun tavoitteena on pyrkiä lisäämään ymmärrystä itsestä ja muista. Sinun ei tarvitse tuntea Erätauko-menetelmää etukäteen. Riittää, että saavut paikalle. 

Tarkoituksena on saada paikalle eri sukupolvien edustajia, jotta keskustelussa kuultaisiin tarinoita eri aikakausilta. Tule siis matalalla kynnyksellä muistelemaan ja kertaamaan omia nuoruusvuosiasi, kuulemaan muiden tarinoita ja viettämään aikaa uusien ihmisten kanssa.

 

Tilaisuudesta

Erätauko-keskustelu järjestetään ma 12.12.2022 kello 16:30-19:30 TampereMission kohtaamispaikassa Tullintorilla,
osoitteessa Tullikatu 6, 33100 Tampere. Tila on esteetön. 


Pyydämme ilmoittautumaan mukaan viimeistään ke 7.12. tämän lomakkeen kautta: 

https://forms.gle/eyxRxjdP2wj2mV99A 

Jaa tämä sivu: