TampereMission Whistleblowing-kanava käyttöön

Arvomme ovat lähimmäisyys, vastuullisuus ja yhdenvertaisuus. Arvojemme mukaisesti haluamme toimia oikein ja tehdä parhaamme kaikissa tilanteissa.

Olemme ottaneet Whistleblowing-palvelun kaikkien sidosryhmiemme käyttöön. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden ilmoittaa epäillyistä väärinkäytöksistä kuten sopimattomasta menettelystä tai vilpillisestä, epäasianmukaisesta, epärehellisestä, laittomasta tai piittaamattomasta toiminnasta tai käytöksestä.

Whistleblowing-ilmoituksiin et tarvitse todisteita epäilyksillesi, mutta kaikki ilmoitukset on tehtävä hyvässä uskossa.

Asiakasvalituksien tai henkilökohtaisista kiistoista ilmoittamiseen tämä ei ole oikea kanava vaan toivomme, että näissä tilanteissa otetaan yhteyttä vastuuhenkilöihimme.

Ilmoituksen voi tehdä myös nimettömänä, mutta suosittelemme ensisijaisesti, että ilmoitat epäilemistäsi rikkomuksista avoimesti omalla nimelläsi ja yhteystiedoillasi. Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Palvelun teknisen toteutuksen tuottaa meille ulkopuolinen palveluntarjoaja Juuriharja Oy siten, että järjestelmä ei ole yhteydessä omiin IT-järjestelmiimme eikä se jäljitä IP-osoitteita tai muita tietoja, joiden avulla viestin lähettäjän voisi tunnistaa.

Palvelussa lähetetyt ilmoitukset ovat ainoastaan TampereMission Whistleblowing-tiimin jäsenten luettavissa. Kun tapaus on loppuun käsitelty tai siihen liittyviä tietoja ei enää tarvita, henkilöihin liittyvät tiedot tai tunnistetiedot poistetaan.

Linkki Whistleblowing-ilmoituskanavalle löytyy nettisivuiltamme ja tästä linkistä.

 

Jaa tämä sivu: