Etsimme 1.9.2021 toimintansa aloittavalle Kyttälän Lähitorille (Tuomiokirkonkatu 22)

Fysioterapeuttia

 

Kyttälän Lähitori on alueen kohtaamispaikka, joka tuo palvelut kuntalaisten kotikulmille. Lähitorin toiminta on kaikille kuntalaisille avointa ja siinä on vahva ennaltaehkäisevä ote. Kyttälän lähitorilla asiakas kohdataan yksilönä jokaisen arvoja ja toiveita kunnioittaen. Palveluohjauksessa asiakasta kuunnellaan ja etsitään yhdessä ratkaisuja asiakkaan hyvinvoinnin parhaaksi.

Lähitorin fysioterapeutin toimenkuvaan kuuluu palveluohjaus, kuntosaliohjaus, ravitsemusohjaus ja apuvälineiden kartoittaminen. Työtehtävässä painottuu lähitorin toiminnan suunnitteleminen, kehittäminen ja toteuttaminen yhteistyössä palveluohjaajan kanssa. Muiden tehtävien lisäksi verkostoituminen alueen palveluntuottajien kanssa kuuluu olennaisena osana työtehtävään.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa fysioterapeutin koulutusta ja työkokemusta ikäihmisten ohjaamisesta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää ilmapiiriä. Olet työssäsi aktiivinen, innovatiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava. Odotamme myös, että tietotekninen osaamisesi on hyvällä tasolla. 

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset luomaan uutta sekä käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö. Tehtävä täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

 

Hakemukset ansioluetteloineen 1.8. 2021 klo 22:00 mennessä sähköpostitse johtaja Anumari Joenperälle anumari.joenpera@tamperemissio.fi

Tiedustelut sähköpostitse anumari.joenpera@tamperemissio.fi

 

 

 

Etsimme ikäihmisten palveluihimme Petäjäkotiin, Koskikotiin & Peurankalliolle 

Lähihoitajia

Keikkatyöhön sekä määräaikaisiin ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Toivomme sinulta alan koulutuksen lisäksi reipasta asennetta ja tiimityötaitoja. 
Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, hyviä työsuhde-etuja ja kannustavan työyhteisön.

Lähetä hakemuslomake tai kysy lisää:

Tehostettu palveluasuminen, Koskikoti keskustassa: Terja Yliranta-Keränen 040 551 6704

Tehostettu palveluasuminen, Petäjäkoti Härmälässä: Inkeri Viskari 040 755 2989

Peurankallion kotihoito Amurissa: Anumari Joenperä 040 809 7637

Lisätietoa TampereMission hoivapalveluista

 

 

Jaa tämä sivu: