Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys -merkin TampereMissio Palvelut Oy:lle

TampereMissio Palvelut Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä. TampereMissio Palvelut Oy tuottaa asumisen ja asumisen tuen palveluita pääasiassa tamperelaisille ikäihmisille ja kehitysvammaisille henkilöille.

Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

TampereMissio Palvelut Oy on TampereMissio ry:n täysin omistama tytäryritys, jonka toiminta käynnistyy 1.1.2020. Sen yhtiöjärjestyksen mukainen tavoite on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen laadukkailla sosiaali- ja terveyspalveluilla vastuullisesti ja kestävästi. ​

– Olemme kantaneet yhteiskunnallista vastuuta Tampereella jo 138 vuoden ajan yhdistyksenä. Palvelutuotantomme yhtiöitetään TampereMissio Palvelut Oy:öön 1.1.2020 ja halusimme hakea yhteiskunnallisen yrityksen merkkiä uudelle yhtiölle. Olemme todella ylpeitä, että saimme sen. Ensisijaisesti yhtiön tuottama voitto käytetään sen toiminnan kehittämiseen. Pitkäjänteinen kehittäminen on mahdollista pitkäjänteiselle omistajalle, toteaa toimitusjohtaja Tarja Eho. 

– Yhteiskunnallisten yritysten liiketoiminnassa näkyy niiden ensisijainen päämäärä ja arvopohjainen missio, eli tuottaa liiketoimintansa kautta yhteiskunnallista hyvää. TampereMissio Palvelut Oy tuottaa ja kehittää palveluita tamperelaisille ikäihmisille ja kehitysvammaisille henkilöille. Tämä on erinomainen esimerkki yhteiskunnallisesta yrityksestä, joka tekee ja jakaa hyvää, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Tarja Eho, toimitusjohtaja, TampereMissio Palvelut Oy.

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

www.yhteiskunnallinenyritys.fi.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.

www.suomalainentyo.fi

TampereMissio Palvelut Oy on 1.1.2020 käynnistyvä TampereMissio ry:n täysin omistama tytäryritys, jonka yhtiöjärjestyksen mukainen tavoite on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen laadukkailla sosiaali- ja terveyspalveluilla vastuullisesti ja kestävästi.

Jaa tämä sivu: