Sydän vain rakastaa

- ilta nuorten mielenterveydelle

Auta meitä auttamaan tamperelaisia nuoria!

TampereMissio järjestää hyväntekeväisyysillallisen ”Sydän vain rakastaa – Ilta nuorten mielenterveydelleke 26.10.2022 klo 19 G-Livelabissa Tampereella. Artisteina paikalla ovat Jarkko Ahola, Laura Voutilainen ja Tero Harjunniemi. Nelihenkistä orkesteria johtaa Kalle Ruusukallio ja buffet-illallisen toteuttaa ravintola 4Vuodenaikaa.

Tampereen mielenterveyspalveluiden nuorisovastaanoton lähetteiden määrä on lisääntynyt alkuvuotena yli 70 % viime vuodesta. Nyt määrä on nousemassa yli tuhanteen nuoreen. Nuoret joutuvat odottamaan hoitoon pääsyä useita kuukausia. Nuorten vaikeutunut tilanne on ollut kesän viime aikoina usein esille mediassa. 

TampereMissio ja Helsingin Diakonissalaitos ovat luomassa kiinteässä yhteistyössä Tampereen mielenterveyspalveluiden kanssa täysin uutta toimintamallia, joka tarjoaa 16-29 -vuotiaille nuorille arjen tukea palveluihin jonotettaessa sekä hoidon rinnalla. Toiminta perustuu nuoren kiireettömään ja intensiiviseen kohtaamiseen. Sydän vain rakastaa -illan tuotto ohjataan kokonaisuudessaan tähän tarkoitukseen.

Lisätiedustelut: anuliisa.holappa@tamperemissio.fi, puh. 041-5337889
Laskutamme tarvittaessa. 

Lipunmyynti ja lahjoitukset

Voit ostaa liput tapahtumaan meidän kauttamme alla olevalla lomakkeella tai G LiveLabin verkkokaupasta, joka vaatii rekisteröitymisen. Lipunhinta on 199 € + alv.

Halutessasi voit myös tehdä lahjoituksen nuorten hyväksi TampereMission verkkokaupassa (rahankeräyslupa RA/2022/200).

Kyllä, osallistumme illalliselle!

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Kerro tapahtumasta muille: