Sukkia Suurella Sydämellä -kampanja käynnistyy TekojenTiistaina

Suositun Sukkia Suurella Sydämellä -kampanja käynnistyy tänä vuonna TekojenTiistaina 29.11.2022 klo 11-13 Tullintorin tapahtuma-aukiolla. 

Tarjolla on glögiä ja live-musiikkia, tervetuloa mukaan!

Kampanjaan voit osallistua neulomalla ja lahjoittamalla sukkia joululahjaksi ikäihmisille ja pikkulapsille. Lahjoittaa voit myös villalankaa. Neuleita ja lankaa otetaan vastaan keräyspisteissä 29.11. - 14.12.2022.

Julkaisemme villasukkakampanjan kaikki keräyspisteet TekojenTiistaina 29.11.2022. 
Toimitamme neulokset lapsille ja ikäihmisille jouluksi aiempien vuosien tapaan.

Kiitos ahkerien neulojien, viime vuonna välitimme yhteensä 3800 neulosta joululahjaksi ikäihmisille ja lapsille Tampereella.

 

Mikä on #GivingTuesday? Entä #TekojenTiistai?
#GivingTuesday on vuonna 2012 Yhdysvalloista lähtöisin oleva kampanja, joka muistuttaa ihmisiä antamisen ja yhteisön voimasta. Vastapainoksi Black Friday -päivälle perustettu kampanja pyrkii lisäämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta: ajan, avun, hyvän mielen sekä lahjoitusten muodossa.

Uskomme, että kaikilla on jotain annettavaa ja jokaisella anteliaalla teolla on merkitystä. Rahan lahjoittaminen on yksi keino tehdä hyvää ja sen voi tehdä itselleen sopivalla, pienelläkin summalla. Anteliaisuutta voi kuitenkin toteuttaa myös muin tavoin: lahjoittamalla vaatteita, tavaroita tai omaa aikaa vapaaehtoistyön kautta.
 

Jaa tämä sivu: