Puusuutareiden hyväntekeväisyyshuutokauppa onnistui yli odotusten

Puusuutarit ry organisoi Asta-messuilla perinteisen hyväntekeväisyyshuutokaupan sunnuntaina 5.2.2023. Tapahtumassa huutokaupattiin asumisen, rakentamisen ja sisustamisen alalla toimivien yritysten ja yrittäjien lahjoittamia tuotteita. Myös jääkiekkofaneja muistettiin: huutokaupan lopuksi huudettavana oli Tapparan Veli-Matti Vittasmäen pelipaita sekä Ilveksen Joona Ikosen maila pelaajien signeeraamina.

Huutokaupan meklarina toimi Tampereen tapahtumajohtaja Perttu Pesä ja huutokaupan kokonaistuotto oli yhteensä 5380€. Puusuutarit ry lahjoitti summan lyhentämättömänä TampereMission Matkalla-toimintaan nuorten mielenterveyden hyväksi.

Matkalla-toiminta on käynnistetty vastaamaan Tampereen mielenterveyspalveluiden ruuhkautuneeseen tilanteeseen. Nuorisovastaanoton lähetteiden määrä on lisääntynyt huomattavasti ja tällä hetkellä nuoret joutuvat odottamaan hoitoon pääsyä valitettavan pitkään, useita kuukausia.

Matkalla-toiminta tarjoaa arjen tukea mielenterveyspalveluihin jonottaville nuorille. Tuki ja apu perustuu kiireettömään ja intensiiviseen kohtaamiseen ja on saajalleen maksutonta.

- Tuemme nuoria aikuisia arjen askelissa, vahvistamme heidän voimavarojaan ja toimijuuttaan sekä löydämme heidän yksilöllisiä vahvuuksiaan. Tavoitteena on myös tukea nuoria mielenterveyspalvelun aloittamisessa ja siihen sitoutumisessa rinnalla kulkien.   

- Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto ohjataan suoraan tähän nuorten mielenterveyttä tukevaan työhön, kertoo TampereMissio varainhankinnan asiantuntija Anuliisa Holappa.

Lahjoituksen turvin mahdollistetaan kaikkiaan 80 kiireetöntä kohtaamista apua tarvitsevan nuoren ja kokeneen ja kuuntelevan valmentajan välille. Lahjoituksen merkitys on huomattava: sen avulla mielenterveyden kanssa kamppailevat tamperelaiset nuoret eivät jää yksin vaikeassa elämäntilanteessa vaan saavat apua nopeammin.

- Olemme hyvin kiitollisia Puusuutarit ry:n lahjoituksesta ja haluamme kiittää kaikkia mukana olleita yrityksiä yhteistyöstä, kiittelee Anuliisa.

- Matkalla-toiminnassa pystymme auttamaan nuoria hyvin oikea-aikaisesti ja konkreettisesti. Kerron mielelläni lisää toiminnasta ja erilaisista lahjoitusmahdollisuuksista kaikille kiinnostuneille.

 

Varainhankinnan asiantuntija
Anuliisa Holappa
anuliisa.holappa@tamperemissio.fi

Jaa tämä sivu: