LÄHIHOITAJA

Onko sinullakin arvot kohdallaan? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!

TampereMissio on merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Yhdistyksen omistama TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Palvelutuotannon lisäksi yhdistys toteuttaa mittavaa kansalais- ja hanketoimintaa. Yhdistyksen palveluksessa on yli 250 ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.

Nyt etsimme lähihoitajaa 1.2.2022 alkaen Peurankallion Kotipeuran kotihoitoon  

Peurankallio sijaitsee viehättävällä Amurin alueella. Tarjoamme yhteisöllistä asumista +65-vuotialille, arvostavaa kotihoitoa ja mielekästä Lähitori toimintaa kaikenikäisille. Peurankallion ammattilaiset toteuttavat missiotamme eli jokaisen asiakkaan ainutlaatuisen, omannäköisen elämän mahdollistamista. Arkemme on aktiivista ja voikin sanoa, että meillä tapahtuu aina. Peurankallion ympärivuorokautisesta kotihoidon palvelusta vastaa Kotipeuran ammattitaitoinen henkilöstö vastaavan sairaanhoitajan johdolla. Keskeistä meille on asiakkaidemme aito ja arvostava kohtaaminen sekä tasavertainen palvelu. Nyt Sinulla on mahdollisuus tulla osaksi Kotipeuran ammattitaitoista, moniammatillista, ystävällistä ja sitoutunutta tiimiä!

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa lähihoitajan koulutusta ja työkokemusta ikäihmisten kotihoidosta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää työilmapiiriä. Olet työssäsi aktiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät. Lisäksi toivomme, että sinulla on voimassa oleva LOVE, hygieniapassi, EA-1 ja olet käyttänyt sekä Pegasos että RAI- järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö. Tehtävä täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Olet lämpimästi Tervetullut työskentelemään kanssamme!


Hakemukset ansioluetteloineen 31.12.2021 klo 9:00 mennessä sähköpostitse johtaja Anumari Joenperälle anumari.joenpera@tamperemissio.fi

Tiedustelut sähköpostitse Kotipeuran vastaava sairaanhoitaja Satu Tuomiselle satu.tuominen@tamperemissio.fi

 

Jaa tämä sivu: