Oppisopimuksella lähihoitajaksi

Vaihda alaa lähihoitajaksi! Pääset palkalliseen työsuhteeseen oppimaan oppisopimuksella arvokasta vanhus- tai vammaistyötä. Oppisopimuskoulutuksen aloitus on vuoden 2022 lopussa tai tammikuussa 2023.

Rekrytoivassa oppisopimuskoulutuksessa on tavoitteena suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) ja työllistyä valmistumisen jälkeen ikäihmisten tai vammaisten hoitotyöhön TampereMissiolle.

Olet opintojesi aikana työsuhteessa ja saat palkkaa opintojesi ajalta.

Hae mukaan heti, paikkoja on rajoitetusti. 

Kenelle koulutus soveltuu?

Koulutus sopii sinulle, joka olet yli 25-vuotias sosiaali- ja terveysalasta kiinnostunut. Sinulla tulee olla perusopetuksen oppimäärä suoritettuna tai vastaavat tiedot ja taidot. Lähihoitajan työ edellyttää sinulta myös kohtuullisen hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ammattitaidon keskeinen osa. Jos äidinkielesi ei ole suomi, tulee sinulla olla kielitaitotaso B1.1.

Voit lukea lisätietoa terveydellisistä vaatimuksista sosiaali- ja terveysalalla tämän linkin kautta.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa otetaan huomioon aiemmin hankittu osaaminen ja suunnitellaan opintojen eteneminen.

 

Koulutuksen järjestelyt

Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) oppisopimuspalvelut vastaavat oppisopimusten solmimisesta ja opintojen suunnittelusta yhdessä opiskelijan ja työpaikan kanssa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen järjestelyistä ja ohjauksesta huolehtii TampereMissiossa. Voit tutustua tarkemmin oppisopimukseen TAKKin nettisivuilta.

 

TampereMissiosta

Olemme merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Toimimme yhteiskunnallisena yrityksenä ja toimintamme tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Tuotamme monipuolisesti palveluja sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille.

Palveluksessamme on yli 250 ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia. 

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.  

 

Lisätietoa

Voit kysyä lisätietoa TampereMission henkilöstöjohtajalta Merjalta
email: merja.lahtinen@tamperemissio.fi tai puhelimitse 040 128 9088.

 

Tervetuloa mukaan!

Jaa tämä sivu: